Başakşehir Devlet Hastanesi Doktor Sorunu

28 Ekim 2023 13:03

26/10/2023 tarihinde Başakşehir Devlet Hastanesi Dahiliye bölümü doktoru *****'da 10:00 randevumuz vardı. Sabah 9'dan itibaren hasta almamasını göz ardı ettikten sonra içeriye girip ne zaman hasta alacağını sorduk. İçeriye girebileceğimizi söyledikten sonra 'kapıyı kapatın yoksa burada 30 kişi sizi rahatsız eder' dedi. Söylediklerini göz ardı ederek derdimizi anlatmaya çalıştık. Annemin yakın zamanda tiroit oranları yüksek çıktığını Aile Hekiminin ilaç verdiğini bugün kendisine görüneceğimiz için ilacı içmediğini ifade ettiğimizde 'siz kimsiniz doktor söylemeden içmediniz o ilacı, öleceğini bilsen içeceksin' yanıtını aldık. Asıl derdimizi anlatmaya çalışırken 'ne çok biliyorsunuz kendi kendinize iş yapmayı' cevabını aldık. Terbiye sınırlarını iyice aştı. Annem yüksek tansiyon hastası olduğu için tansiyonu yükseldi. 'bir şey olmaz ne kadar abartıyorsunuz' dediğinde kendisinde üslubunu düzeltmesini rica ettim. Dalga geçmeye devam etti. Kendisini gerekli yerlere şikayet edeceğimi bildirdiğimde 'gerçek dünya da yaşa ben sizin gibi sanal dünyada yaşamıyorum' ifadesini kullandı. Annem fenalaştığı için çıkmak zorunda kaldık. Bu tip insanların doktor olması ne kadar üzücü.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Alaycı Ve Küçümseyici Tavrı Hasta Psikolojisini Olumsuz Etkiledi

13 Ağustos 10:14

Başakşehir Devlet Hastanesi Doktorun Olumsuz Tavrı Ve Hastaya Yaklaşımı Hayal Kırıklığı Yarattı

22 Mayıs 00:01

23 Ocak 2024 13:27
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniği 1 Hizmet Alamama

30 Nisan 2024 16:28