Eray sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniği 1 Hizmet Alamama

30 Nisan 2024 16:28

MHRS üzerinden 30.04.2024 tarihinde saat 13.00'da Başakşehir Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniği'nde Uzm. Dr. ****randevu aldım. Bugün randevu saatimde hastanedeydim. Saat 13.14'te ekranda ismim çıktı ve doktorun odasına girdim. Girdiğimde telefonla konuşuyordu ve beni görünce 'Sen kimsin? ' diye sordu. Ben de ismimin ekranda çıktığını ve odaya girdiğimi söyledim. 'Şikayetiniz nedir? ' diye sordu. Kendimi uzun zamandır kötü hissettiğim, yorgunluk, uykusuzluk, vücut ağrıları yaşadığımı ve uzun zamandır kontrole gelmediğimi belirttim. Ayrıca geçmiş dönemde oluşan bazı rahatsızlıklarımın güncel durumunu kontrol ettirmek istediğimi ifade ettim. Bana neden Aile Hekimime gitmediğimi sordu. Ben de geçmiş dönemde uygulanan tedavilerimde gerekli olan MR, ultrason ve kan testlerinin Aile Hekimliğinde yapılmadığını düşündüğümü ve işimden dolayı fazla izin alamadığımdan hastaneye gelerek kapsamlı bir kontrol yaptırmak istediğimi belirttim. Sonrasında yaklaşık 20-30 dakika boyunca konuşmama izin verilmeden Doktor Bey tarafından hakaret, küçük düşürme, eleştiri, hareketlerimi ve düşünce yapımı denetlemeye çalışma ve değersizlik duygusu uyandırma gibi birçok psikolojik şiddet unsuruyla karşılaştım. Sonuç olarak bana Aile Hekimime gitmediğim, kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğim, çocukların bile bir düşünce yapısına sahip olduğu halde benim düşünemediğimi söyledi. Aile Hekimi doktorlarının benim gibi kişiler yüzünden işten kaytardıklarını ve kendisine çok iş yükü bindiğini belirtti. Tecrübeli olduğunu, isterse bulunduğu hastanede çeşitli yollarla tedavi uygulamalarını aksatabileceğini ve sağlık sistemini eleştirel yorumlarda bulunduğunu ifade etti. Ayrıca İmmünoloji ve Alerji bölümüne gitmek istediğimi ve sistemde dahiliye ve bazı diğer bölümlerdeki doktorların yeşil alan oluşturabileceğini belirttiğimde bana sistemin ve teknolojinin esiri olduğumu söyledi. Yeşil alan sevkimi oluşturmadı. Bazı testler için Perşembe sabahı aç karnına tahlil vermemi ve zamandan tasarruf etmeye çalışırken bakalım şimdi nelerle uğraşacağımı söyledi. Odaya girmemden yaklaşık 20 ya da 25 dakika sonra tedavi olmaya geldiğim yerden psikolojik şiddetle ayrıldım. Konuyu yetkili mercilere de aktaracağım.

Başakşehir Devlet Hastanesi Doktor Sorunu

28 Ekim 2023 13:03

Başakşehir Devlet Hastanesi Doktorun Olumsuz Tavrı Ve Hastaya Yaklaşımı Hayal Kırıklığı Yarattı

22 Mayıs 00:01
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Alaycı Ve Küçümseyici Tavrı Hasta Psikolojisini Olumsuz Etkiledi

13 Ağustos 10:14