Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Barzan Gruop Yatırım Ödemesini Yapmıyor

27 Mayıs 2023 14:10

Ocak ayında barzan Group adlı ham petrol formasına şirket sahibi olana ** E** aracılığı ile yatırım yapmaya başladım. Toplamda 50.000 olduğu söylenen ve 25.500 'unu 1.5 ay önce çekim talebinde bulunduğum meblağ hala hesabıma gelmemiştir. Şirket yetkilisine ısrarla paramın ne zaman hesabıma geçeceğini sormama rağmen hala net bir cevap alamadım.

Parayı ödemeyecekseniz en azından bunu söyleyin dememe rağmen bana aydınlatıcı bir karşılık vermemektedirler. Yatırmış olduğum 18.000' in tarafıma iadesini talep ediyorum. Yoksa şirketin de m** e**'ın da farklı maksatlar içerisinde olduğunu düşüneceğim.

Yorumlar (10)

Fadime

Merhaba ben burada size yorum yapmıştım ama yorumlarımın kaldırılmasını istiyorum sanırım siz silebilirsiniz şikayet sahibi olduğunuz için. Kendisi sorunu çözdüğü için burada olumsuz yorumum olsun istemiyorum. Mehmet bey ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ve anlaştık sizde oradan iletişime geçebilirsiniz.

Seda

M... E... Adlı Barzan Grouptan olduğundan ve ham petrol yatırımda bahsederek yatırım yapmıştım Mayıs 2024 yılında talep ettiğim paramı Ocak 2025 yılından bu yana alamadım ve param enflasyon karşısında alamadım ve artık mahkemeye verip misliyle alma yoluna gideceğim siz nasıl aldınız bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Seda

Mayıs 2024 paramı talep ettim Ocak 2025 oldu hala paramı iade etmedi sürekli şu hafta bu ay para hesabına geçecek diyor ama geçen bir şey yok mağdurum paramı nasıl alabilirim siz nasıl aldınız? Paramı alamadığım talep ettiğim kişi m... E... Hala paramın iadesini yapmadı

Fadime

Mehmet bey dönüş sağladı. Benim sorunum çözüldü.

Şerife

Ne yaptınız ben dava da açmadım vaktim olmadı Bana ödediğim parayı ödemeyi teklif etti ama sonra da engelledi Sizin adınıza çok sevindim

Ve aynı kişiden.

Birlikte şikayet edebiliriz.

Fadime

Konuyla ilgili dönüş yapıldı mı? Bende aynı durumdan mağdurum.

Fadime

Numaramı yazdım ama yorumum silindi mi emin olamıyorum. Telefondan iletişim kurabilir miyiz sizinle?

Şerife

A evet ama fırça yedim. Kibar kibar istemeliymişim. Zorla mi göndermişim. Artık benimle çalışmak istemiyormuş. Vakit bulabilirsem adliyeye gideceğim.

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Yatırımımın İadesi 6 Aydır Yapılmadı

29 Mayıs 2025 12:08

Barzan Group'tan Alacaklı Müşteri: Para İadesi Bekleniyor

09 Ocak 2025 20:43
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

fxgt.com Forex Yatırım Şirketinden Para İadesi Sorunu Ve İletişimsizlik

Tayfun