Zahra sonuçtan memnun değil

Erimiş Şekilde Gelen Barf Kargo

Erimiş Şekilde Gelen Barf Kargo
30 Ekim 2023 11:21

Kedimizin diyetini tamamen değiştirmek için barf web sayfasını bulmuştuk ve hatta bilgi almak için veterineriniz ile görüştük. Çok büyük bir hevesle 3 kg kedi barf sipariş verdik ve 2 gün sonra bize ulaşacaktı, fakat Hepsijet firması bize 2 gün erteleme ile siparişi teslim etme seçeneği sundu ve biz, soğuk zincir ürünü saklama durumları olduğunu sanarak (çünkü olmadığını bilmiyorduk gerçekten ve eğer bu sürede bozulacağını bilseydik erteleme yapmazdık. Ürünler -18 derecede saklanabildiğini bildiğimiz için ve erteleme sunuluyorsa herhalde saklama durumları vardır diye düşünerek, teslimatı 25 Ekim yerine 27 Ekime erteledik. Bugün 27 Ekim 2023, ürünler elimize ulaştı ve hepsi çözülmüş bir şekilde geldi. Müşteri hizmetleri bu konu ile ilgili sorumluluk almadı ve bizim teslimatı ertelediğimiz için ürünler çözülmüş dediler. Ama bu durumda bizim saklama koşullarını bilmiyorduk ve web sayfada da sadece soğuk zincir diye belirtilmiştir. Bu konuyla ilgili müşteri hizmetleri yardımcı olamayacağını belirtti ve para iadesi ve ya yeni ürün gönderme bizim için geçerli olmadığını söyledi. Bu konuda yardımcı olmadılar ve biz kendimizi mağdur hissediyoruz çünkü hevesle beklediğimiz ürünler kullanılamaz halde ve 540 TL zararımız oldu ki o para kedimizin mama parası.

Zahra
Zahra
06 Kasım 2023 21:50

Merhabalar. Hala bir bir geri dönüş yapılmadı bana. Durumla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Barf.com.tr Soğuk Zincir Ve Her Lotta Gönderilen Mama Kalitesi

20 Aralık 2023 11:32
Merve sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 17:31
"Paketleme ve kargo tedarik sürecinden dolayı yaşanan şikayetten kaynaklı ürün bozukluğu yaşanmıştı. İade sağlandı teşekkürler"
Özensiz Paketleme Yüzünden Kediler Aç Kaldı
Özensiz Paketleme Yüzünden Kediler Aç Kaldı