Meral sonucu yetersiz buldu

Banayeni Satıcının Mağdur Etmesi

19 Ağustos 2023 03:44

Banayeni bilgi teknolojileri ve san. Ve ticaret a. Ş. Online satış şirketinin aracılığıyla saraçhane kozmetik ltd. Şirketinden aldığım davines energizing şampuan aldım. Yurtiçi Kargo tarafından 15.08.2023 tarihinde evde bulunmadığım saatte paketim sitemiz güvenliğine teslim edilmiş. Eve geldiğimde şampuanın sadece pıtırcık naylonla paketlendiğini ve pakti açtığımda şampuanın 1/4 ünün döküldüğünü fark ettim. Derhal fotoğraflarını çekip banayeni'ye mail attım. Ertesi gün kargo tarafında gelen hasarlı ürün için teslim eden görevliyle birlikte hasarlı tutanağını tutturmam gerektiğini bildirdiler. Bunu üzerine bu şirketin müşteri temsilcisiyle yaptığım telefon görüşmesinde evde yokken sitenin güvenliğine teslim edilen ürünle ilgili tutanak tutturmamın mümkün olmadığını belirttim. 48 saat içinde iade talebinde bulunmamı istediler. 1.750 liralık ürünün bugün iade talebinin ret edildiğini bildirdiler. Gerek aracı olan online şirketinden gerekse ürünü satan kozmetik şirketinden şikayetçiyim.

21 Ağustos 2023 09:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Meral Hanım, Öncelikle değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bildiriminiz ile ilgili çalışmalara başladık. En kısa sürede size bilgi vereceğiz. Bu arada, sabrınız ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, banayeni Destek Ekibi

Ayıplı Ürün Ve Geciken İade Süreci Mağduriyeti

urun-gonderilmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-yanlis-bilgilendirme-2.jpg

Banayeni Sitesinde Yüksek Tutar Çekilmeye Çalışılması Ve Güvenlik Endişesi

26 Ağustos 2025 15:26

24 Nisan 2025 14:29
Skynet sonuçtan hiç memnun değil

Banayeni Gerekçesiz Sipariş İptali Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti!

Skynet
19 Kasım 2025 07:37