Berna sonucu yetersiz buldu

Banabikurye'de Kimseye Ulaşılamıyor, Müşteri Hizmetleri Yok Gibi!

09 Ağustos 2024 16:47

Bugüne kadar birkaç defa banabikurye'yi kullanıp, herhangi bir sorun yaşamamıştım. Fakat bugün, evrakların teslim alınması gereken adresteki kişi evrakları bulamayınca, ücreti neyse kesilsin ama kurye oradan oraya boşuna gidip gelmesin diye iptal etmeye çalıştım. Öyle bir seçenek yok, kuryeyle konuştum, o adresten bu adrese gelmezse teslim edilmiş gibi gösteremiyor (buraya kadar mantıklı ok), ve fakat Canlı Destek için kimseye bağlanamıyorsunuz. Ekrandaki tüm sorulara bastım, sürekli oradan oraya zıplatıyor. Ekibimiz diye resimlerini koydukları kişiler muhtemelen stock photo filan. Telefon üzerinden 08 80 ile biten müşteri hizmetlerini arıyorum, uzuuuun uzun müşteri temsilcisine bağlanacakmış gibi çalıyor (bekleme müziği vs yok) ama asla asla kimseye bağlanmıyor, sanki sonsuza kadar telefon çalacakmış gibi sadece... Resmen kapı duvar, bir insan evladıyla konuşamıyorsun. Bugüne kadar verilmiş sadakamız varmış da majör bir sorun yaşamamışız. Aman yani dikkatli olmakta fayda var, asla kimseye ulaşamıyorsunuz. Şimdi yazık, kurye sanki evrakları almış gibi boş boş o adresten buraya kadar gelecek ki, parasını alabilsin diye. Bravo!

İşıl sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Adres İddiası Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

20 Mart 2025 22:56
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 19:38

27 Eylül 2023 15:29
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 14:25
ayrildigim-sirketin-ardindan-bitmeyen-banabikurye-telefonlari-6.jpg