Batuhan sonuçtan memnun

Balta Burger Beşiktaş Personelinin İlgisizliği

19 Mart 2024 20:41

19 Mart Salı günü saat 19:05'te Beşiktaş şubenizde siparişimizi verdik. İftar saati olduğu için yoğunluk olduğunu ve siparişlerin geç gelebileceğini belirttiler. 'Tamam, sorun yok.' dedik. Ancak bizden 10-15 dakika sonra yanımızdaki masalar doldu ve 19:40 civarında bizden sonra gelen çoğu kişi yemeğini yemiş ve kalkmıştı. Durumu garsona ilettiğimde, 'Siparişiniz özel hazırlanıyor.' gibi bir yanıt aldım fakat öyle bir durum söz konusu değildi. İlgisizlik devam etti. 19:50'de masadan kalktık ve çalışan hanımefendi, dalga geçer gibi 'Yoğunluk olacağını, beklemeniz gerektiğini söylemiştim.' dedi. Biz zaten bir saat beklemiştik; sorunumuz bu değildi. Bizden sonra gelenlerin yiyip kalktığını söylediğimde ise, 'Sıradaki siparişiniz 3 dakika sonra çıkıyor.' diyerek geçiştirdi. Beklemediğim bir hizmetle karşılaştım ve ilgi göremedim. Açıkçası orucumu açamadım ve bu durum siparişlerin yanlış alınmasından kaynaklandı. Sürekli gittiğimiz bir yer olmasına rağmen bu son deneyimimiz oldu. Gösterilen aşırı ilgisizlik ve hatalarını kabul etmeyip özür dilemeyen tutumları nedeniyle artık tavsiye etmeyeceğim.

07 Aralık 2024 21:19 (Şikayetten 8 ay sonra)

Değerli müşterimiz, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu incelenmek ve gerekli aksiyonlar alınmak üzere ilgili birime aktarılacaktır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır... Saygılarımızla. Balta Burger Müşteri Hizmetleri

07 Aralık 2024 21:20

8 ay sonra döndünüz bakalım nasıl bir geri dönüş olacak hala unutmuş değiliz her geçtiğimiz de o yaşadıklarımız aklımıza geliyor.

11 Aralık 2024 13:13

Aylar sonra da olsa iletişim sağlandı ve yardımcı olundu. Arayan personel gayet ilgiliydi arayıp konuşmaları bile yetti ki restoranlarına davet ettiler. Bütün işletmelerin böyle olması dileğiyle. Sorunum çözüldü müşteriye önem verdiğiniz için çok teşekkürler

17 Ekim 2023 20:11

16 Kasım 2023 23:25