Balkan Lokantası Kurtuluş Personelin Temizlik İlgisizliği

07 Ocak 2024 21:43

Balkan Lokantası Kurtuluş şubesi adlı lokantada uzun zamandır fiyatların uygun olması nedeniyle yemek yiyordum. Dikkatimi çeken konulardan biri, personelin masa temizliği ve tabakların toplanması konusunda oldukça ilgisiz olmasıydı. Bugün nedense, yemek yerken mutfak personelinden bir bayan, iki kez bitmemiş yemeğimi almak için yanıma geldi. 'Daha önce masa toplamıyordunuz, ne oldu? ' diye sordum. Bunun üzerine kasada görevli olan kişi, müşteri ile konuştuğunun farkında olmadan kötü bir üslupla müdahale etti. Ben de bu şekilde konuşmasının yanlış olduğunu söyledim, ancak o gene ters bir şekilde cevap verdi. İşletme, müşteri memnuniyeti konusunda bilgisiz görünüyor. Bir daha asla yemek yemem. Hatta, işletmede yemek verilen yerin önündeki kasada yer alan görevli, hayvanları sevdiği için bir kedi bulunduruyordu. Çekmecesinde hayvanın tüylerinin etrafa yayılabileceği ihtimalinden de habersizler. Bir gün bir müşteri köpeğiyle içeri girdiğinde ve hayvan silkindiğinde, kasadaki bayan 'Biz çok seviyoruz' dedi. O zaman anladım ki, bu hayvansever bir lokanta, ancak insan severlikleri tartışılır.

Koru Restaurant Hizmette Saygısızlık Ve Misafir Memnuniyetsizliği Yaşadık

09 Haziran 2025 18:38

22 Mart 2025 06:11
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kanatçı Beyleri (Eskişehir) Hizmet Kalitesi Ve Personel Davranışları Hakkında Şikayet

17 Ağustos 2024 00:26
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Atike Hanımın Konağı Özür Dahi Dilenmedi!

10 Ocak 2024 00:43
Atike Hanımın Konağı Özür Dahi Dilenmedi!
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 16:46