Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Baklavacı Mehmet Yıldırım Özel Misafirler İçin Beklentileri Karşılamayan Baklava Deneyimi

06 Mart 2024 18:30

Açılış için çok özel misafirlerim geldi. Misafirlerim için bir adet cevizli, bir adet fıstıklı baklava sipariş ettim Mehmet Yıldırım'dan. Daha öncesinde kalitesine güvendiğim Mehmet Yıldırım, bu sefer beni ve kurumumu yarı yolda bıraktı. Resmen bir haftalık baklavayı kaldırırken baklavanın ikiye ayrılması ve benzeri sebeplerle baklava çok kötüydü, hiç yakıştıramadım. Sokak başında Suriyeli bir elemandan alsaydım daha lezzetli ve daha taze olacağına inandım. Baklavacı Mehmet Yıldırım beklentilerimi karşılayamadı. Hayatımda yediğim en bayat baklavaydı. Aradığımda bana geri dönüş yapacaklarını söylediler; bir hafta geçti, kimse geri dönüş yapmadı. Markaya olan güvenimi kaybettim ve bir daha alışveriş yapmayacağım. Sizlere önerim, birçok kez iyi baklava yiyebilirsiniz ancak bir kez kötü bir deneyim yaşarsanız ve bu çok özel misafirlerinize denk gelirse, benim gibi mağdur olabilirsiniz.

Kadir
Kadir
27 Ağustos 2024 22:50

Böyle prestijli bir baklava firmasından bir kişinin dahi aramaması büyük ayıp

01 Aralık 2024 00:06

30 Temmuz 2023 13:31
Emre sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 16:38
bayat-ve-kotu-durumdaki-baklava-icin-telafi-talebi-2.jpg
Otto sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 11:36
Bayat Baklava İle Rezil Oldum

Fıstık Sarma Ve Soğuk Baklavada Kalite Düşüklüğü, Ödediğim Paranın Karşılığını Alamadım

17 Eylül 2025 13:00