Çetin
19 Aralık 2024 13:59

Balıkesir Edremit'ten sıfır Bajaj Pulsar rs200 aldım. Salı günü akşam saat 17.30 civarında bayiden çıkardım. Servise gittim plakalığı taktı kafa grenajın bazı yerleri takılmamış bunu aldığım gün servise ilettim şu an için uğraşamam dedi. Nedenini sorduğum kafa grenajını söküp takmak çok zor uğraştırır dedi. Bakım zamanı gel dedi. Olmaz dedim dün sabah aradım gel bakalım yapalım dedi. Servise giderken de Ayvacık tünellerin çıkışımda debriyaj teli gevşedi az daha tel yerinden çıkacaktı kendi başıma elimle bir yere kadar sıktım. Sonra servise gittim vardım. Kafa grenajını debriyajı ayarladı oldu. Servis biraz kendini beğenmiş biri gibi ilk gün aldığım zaman civatalar grenajlar dır vs baksa hiçbir şey demem. Dün akşamda iş çıkışı eve giderken debriyaj ayak pedinin ince uzun demiri çıktı kayboldu yolda kaldım. Küçükkuyu ışıklarda. 2 3 saat aradım taradım bulamadım hiç. Gece de servise WhatsApp üzerinden fotoğraf ile açıklama yaptım bana şunu söyledi (Titriyor gevşiyor yeni motor bazı parçalar) sonra elinizde var mı dedim var üstüne bir de para istedi (parasında değilim cidden) bu işi motoru ilk aldığım zaman detaylı bir şekilde kontrol edilip bakılıp yapılsaydı dün yolda kalmazdım. Servisin aklığından dolayı sadece kırgın ve kızgınım. 0 motor bu ya düzgün bir şekilde neyse bakılsın serviste böyle saçma sapan şeyler ile karşılaşmayacağım motorum daha 2 günlük ya😡😡 sinirden uyuyamadım.
(satıcıdan şikayetçi asla değilim. 10 numara 5 yıldız.)
(servisten de ilk gün vurdumduymaz olması beni sinir etti kızdırdı)

22 Aralık 2024 13:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Batuhan
Batuhan

Altıeylül'de Redline Motor var o iyi bakıyor diyorlar.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
06 Ağustos 2023 18:41
Rs Stone sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj RS 200 Stop Etme

Rs Stone