Emre
28 Ağustos 2023 11:07

26/08/2023 tarihinde İzmir Bayındır'da yetkili servis olan Erkan Motor'a Bajaj markasının N250 modeli motorumu 4500-5000 km periyodik bakımı için götürdüm. Aracım bakıma alınmadan önce aracım hakkındaki şikayetlerimi belirttim. Bunlar aracımın çekişten düşmesi, güç kaybı yaşaması, viteslerin zor geçmesi ve motor bölümünden şıkırtı şeklinde sesler gelmesi olarak şikayetlerimi dile getirdim. Aracım bakıma alındıktan sonra tekrar yola çıktım ve aracımda hiçbir düzelme veya toparlanma olmadığını fark ettim. Ayrıca motor bölümünden gelen sesler daha da abartılı bir şekilde artmış ve vitesler daha da zor geçmeye başlamıştı. Durumdan şüphelenerek Ekuralkan sitesi üzerinden İzmir Narlıdere ilçesinde bulunan İlker Motors ile iletişime geçip araç kontrolü için tekrar İlker Motors'a yola çıktım. İlker Motors'a vardığımda aracım tekrardan periyodik bakım için bakımhaneye alındı ve ben de birlikte bakımhaneye geçtim. İlker Motors'tan h*** Bey ve i** Bey, motorumun yağ filtresinin değişmediğini ve önceki bakımda orijinal değil de yan sanayi bir yağ filtresi kullanıldığını izah ettiler. Bundan dolayı, daha önce Erkan Motor'da 100 km önce yapılan periyodik bakıma rağmen yağım oldukça kirli bir şekilde aracımdan tahliye edildi. Bu konu hakkında Erkan Motor yetkilisiyle iletişime geçtim ve bakım masrafımı karşılaması talebinde bulundum. Kendisinin bana karşı takınmış olduğu tutum ve İlker Motors'ta doldurulan servis raporu eklerde mevcuttur. Üstün hizmet kalitesinden ötürü İlker Motors'a tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum ve bana bu mağduriyeti yaşatan ve herhangi bir şekilde fiş, fatura ibraz etmeyen ve servis kayıt formu oluşturmayan Erkan Motor yetkilisine gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Bajaj N250 Motosikletimde Sürekli Arızalar Ve Servis İletişim Sorunu

06 Ekim 2025 10:30

Burak
10 Ocak 2024 14:36
Bajaj Servis Ve Garanti Problemi
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motosikletime Arıza Sonrası Yüksek Onarım Ücreti Talebi

Ayşegül
04 Ekim 2025 17:43
garanti-kapsamindaki-motosikletime-ariza-sonrasi-yuksek-onarim-ucreti-talebi-3.jpg
garanti-kapsamindaki-motosikletime-ariza-sonrasi-yuksek-onarim-ucreti-talebi-1.jpg
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar 250 Kronik Sorun Saçmalığı Yolda Kaldım

Abdurrahman
21 Haziran 2024 21:40
Bajaj Dominar 250 Kronik Sorun Saçmalığı Yolda Kaldım
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Kuralkan Sattığı Dominar 250 Nin Arkasında Durmuyor

Mücahit