Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
25 Nisan 2024 17:13

2022 yılında severek almış olduğum Pulsar NS 200 model motosikletimde kronik olarak marş motoruyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Kayalar Motor Levent bayisinden satın aldım ve sürekli olarak yetkili servisine götürüyorum. Halen garanti kapsamında olan motosikletimin bu kronik problemi nedeniyle yolda kaldım. Bugün, 25 Nisan öğlen saatlerinde (13:00'ten önce) yetkili servise Levent'e gittim. Motosikletime bakılmadı ve yolda kaldığım için fotoğrafta görüldüğü gibi ara kablo kendim çektim. Daha büyük bir sorun yaşanmaması için yetkili servise başvurdum. Ancak, 2 hafta sonrası için randevu verildi ve 'çok yoğun çalışıyoruz, randevulu çalışıyoruz' denilerek motosikletimi kullanmaya devam ettim. Daha önce orada çalışan F**** Bey ile işçilerin önünde tartıştık. 'Arızası var, elimizde malzeme yok' denildi ve arızayı sorduğumda 'Mayıs'ın 8'inde getirin, tespit edelim' dediler. Şu anda kabloları birbirine değdirerek motosikletimi çalıştırıyorum ve bugün çözülemeyen sorun yüzünden daha büyük bir problemle karşılaşabilirim. Müşteri olduğumu unutarak saygısızca konuşan bu kişiden ve gösterdiği ilgisizlikten dolayı şikayetçiyim. Akşam 7'ye kadar açık olan bayi, acil çözülmesi gereken bir sorun için 'Buraya bırakın veya yoğunluk 2-3 saate geçer, sizin motora bakalım' demedi. F**** Bey, oturduğu yerden sadece kendi dediği olsun diye beni geri gönderdi. F**** Bey'e göre, 2 hafta boyunca toplu taşıma kullanacağım ve motosikletimi kullanamayacağım. 2 hafta sonra arıza tespiti yapılacak, ancak bu da onların yorgunluk durumuna bağlı. 'Bugün elimizde malzeme yok' denildi ve ne zaman geleceği belli değil. Acil bir işi umursamadan ve belki de kadın olduğum için ilgilenmeyen, 'Erkek olsaydı kolundan tutup atardım' diyerek ayrımcılık yapan kişiden şikayetçiyim. Sosyal medyada Kuralkan ve Bajaj'a da yazacağım. Bajaj ve Kuralkan'ın bilgilendirilmesini rica ederim. Bu tür davranışlar yüzünden müşteri kaybedeceklerini düşünüyorum.

25 Nisan 2024 17:46

2022 yılında severek almış olduğum Pulsar ns 200 olan motorumun, kronik olarak marş motoruyla ilgili sorun yaşıyorum. Kayalar motor Levent bayisinden aldım ve sürekli kendi yetkili servisine götürüyorum. Halen garanti kapsamı içinde olan motorumun bu kronik probleminden dolayı yolda kaldım. Bugün 25 Nisan öğlen saatlerinde ( 13:00 ) dan önce yetkili servisi Levent'e gittim. Motoruma bakılmadı ve fotoğrafta görüldüğü gibi ara kablo kendimiz çektik yolda kaldığım için. Daha büyük problem oluşmasın diye yetkili servisine gittim. Ve 2 hafta sonra için randevu verildi, çok yoğun çalışıyoruz, randevulu çalışıyoruz diye bile bile bu şekilde motoruma bindim. Öncesinde orada çalışan F*** beyle işçilerin önünde kavga ettik. Arızası var elimiz de malzeme yok denildi, arızayı soruyorum mayısın 8 inde getirin tespit edelim dediler. Kabloları birbirine değdirerek motorumu çalıştırıyorum belki de bugün çözüme ulaştıramadıkları konu yüzünden daha büyük bir problem yaşayacağım ve motorum daha büyük sıkıntı görecek, müşteri olduğumu unutup saçma bir şekilde konuşan bu kişiden ve ilgisizliğinden dolayı şikayetçiyim. Akşam 7 ye kadar açık olan bir bayi acil çözülmesi gereken bir motor için buraya bırakın veya yoğunluk 2 3 saate geçer sizin motora bakalım bile demedi. F*** bey oturduğu yerde sadece kendi dediği olsun diye beni bu şekilde geri gönderdi, F*** beye kalırsa toplu taşımaya bineceğim 2 hafta binmeyeceğim motora, 2 hafta sonra arıza tespiti yapılacak ( belki ) yorgunluklarına göre ( bu arada usta bile ben ne yapabilirim der gibi F** beye bakıyor yani ağzına ) daha da bugün elimizde malzeme yok denildi ne, ne zaman gelecek oda belli değil. Yetkili serviste bu acil işi umursamadan belki de bayan olduğum için ilgilenmeyen hatta erkek biri olsaydı kolundan tutar atardım diyerek muamele gördüğüm bir kişiden şikayetçiyim.

Maxıcanum

Bende aynı sorunu yaşıyorum kabloyu nasıl ve nereden çektiniz acaba banada anlatirmisiniz

Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Pulsar N 250

Yaşar
21 Mayıs 2024 13:25

23 Ocak 2024 12:18
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
12 Ekim 2023 02:03