31 Ağustos 2024 18:412.067
Burak'ın Teşekkür Mesajı
İlginiz ve hizmetinizin devamı için teşekkürler, kaldığımız yerden birlikteliğe devam.

Kullanıcı ıd : 5391908
Bahisbey.com adlı sitede oyun oynuyorum uzun süredir. Devamlı para yatırarak oynuyordum. 29.08.2024 tarihinde Para yatıranların hak kazandığı Çark ödülü var, onu çevirdim ve ufak bir ödül geldi ama ödülü kullanamadım ve bu sitenin canlı desteğine bağlandım. Beni beklettiler ve hesabımın kalıcı olarak kapatıldığını söylediler. Sebebini sorunca, çok fazla bonusla oyun oynadığımı söylediler. Şok oldum. Yanlışlık var herhalde öyle bir şey yok dedim ama dinlemediler ve hesabımı haksız yere kapattılar. Güvenerek her zaman girdiğim bu sitenin bu hareketi kabul edilemez. Üstelik hep para yatırarak oynuyorum. Ve ufak bir kayıp bonusu diye kendi bonusları var, onu da bir kere talep ettim ve verdiler zaten. Hesabımın geri açılmasını bu süreçteki kaybımın telafi edilmesini istiyorum. Yok eğer telafi edilmeyecekse, bahisbey.com un bu güvenilmezliğini her yerde her mecrada dile getirip yazacağım, tüm telegram kanallarında, yapılan bu haksizliği yazacağım.

31 Ağustos 2024 22:13 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba Burak bey. Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Hesabınızın kapatılması ve yaşadığınız sıkıntılar konusunda sizi anlıyoruz. Bu tür durumlar müşterilerimiz için gerçekten rahatsız edici olabilir. 5391908 numaralı hesabınızın açık olduğunu Sizlere belirtmek istiyoruz, hesabınız aktif ve yatırım ve çekim işlemleri yapabiliyorsunuz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Bahisbey Müşteri Hizmetleri

31 Ağustos 2024 22:37

Hesabımı durduk yere anlamsız şekilde kapattığınız günden 1 gün önce telegram kanalınızda: -- slavia Prag-LİLLE maçının etkinliğini katılıp 200 Freebet kazandım. --Yine hesabımı kapattığınız gün içinde hesabımı kapatmadan önce BEŞİKTAŞ-LUGANO maçının etkinliğine katılıp 200 Freebet kazandım. --Yine telegram kanalında aynı gün BEŞİKTAŞ-LUGANO maç etkinliği skor tahmini etkinliğinde (5-1) 6 dolar değerinde Freebet kazandım. Tam o gün hesabımı haksız yere kapattınız ve bu kazanmış olduğum hak ettiğim ödüllerimi vermediniz. Bu kadar çok zaman geçirerek, güven duyarak bahis aldığım bahisbey sitesinin bu ödüllerimi vermesini istiyorum. Kazanılmış haklar bunlar. Ve bu düzeltilen hatadan sonra sitede tekrar bahisler yapıp devam etmek istiyorum.

31 Ağustos 2024 22:49

Değerli Burak Bey, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Hesabınız kapalı değildi, ancak bonus ve promosyonlarımız için bazı kısıtlamalar uygulanmıştı, şimdilik kısıtlanma kaldırılmıştır. Bugün bu kısıtlamalar kaldırılmıştır ve belirtilmiş olduğunuz freebetler ilgili oyunculara eklenmiştir. Ancak, şu an için hesabınıza tanımlı herhangi bir bonus bulunmamaktadır maalesef. Yönetimimizle de iletişime geçtik ve mevcut durumda bonus hakkınızın olmadığını teyit ettik. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Bahisbey Destek Ekibi

31 Ağustos 2024 22:55

Bir önceki mesajımda hak ettiğim bonusların belgesini ekran görüntülerini tarafınıza attım. Şimdi tekrar atıyorum. 2 etkinlikte de: etkinliğe ilk cevap veren 100 kişiden biriyim, dolayısıyla hesabımı kısmi şekilde kapattığınız için ödüllerimi vermediniz. Tüm kontrolleri yapabilirsiniz. Kesinlikle haklı olduğumu göreceksiniz. Sitenize sadık, sitenizde bahis oynamayı seven bir üye olarak bu kazandığım ödüllerimi hesabıma tanımlamanızı talep ediyorum. Ve sonrasında da para yatırıp tekrar bahis almaya devam edeceğim. Nasılsa bu hata düzeltildi. Fakat bonuslarımı almayacaksam şikayetimi geri cekmeyecegim kusura bakmayın

31 Ağustos 2024 22:58

Tekrardan merhaba. Öncelikle bize ilettiğiniz durumu incelediğimiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri politikalarımız gereği, belirtilen bonusların tanımlanması mümkün olmamaktadır. Hesap aktiviteleriniz ve bonus şartları detaylı bir şekilde incelenmiş olup, maalesef bu durumda herhangi bir bonus eklemesi yapılamamaktadır. Anlayışınız için teşekkür eder, bahislerinizde bol şans dileriz. Saygılarımızla, Bahisbey Müşteri Hizmetleri

31 Ağustos 2024 23:02

Peki siz bilirsiniz, üst üste haksızca üye mağduriyetini her yerde yazmaya devam edeceğim, üye olduğum tüm telegram kanallarinda-gruplarında müşterinizin haklarını üç kuruş için nasıl gasp ettiğinizi yazacağım

2 Eylül 2024 14:46

Değerli Burak Bey, Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek gelecekteki promosyonlarımıza katılabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, BahisBey Destek Ekibi

2 Eylül 2024 18:47

Sorununuzla alakalı geri dönüş alamadık. Eğer sorununuz varsa, lütfen bizimle tekrar iletişime geçin, böylece size en kısa sürede yardımcı olabiliriz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Sorununuzun çözüldüğünü varsayarak, şikayetinizi kapatıyoruz. Ancak her zaman size yardımcı olmak için buradayız. Saygılarımızla, Bahisbey Müşteri Hizmetleri

2 Eylül 2024 19:09

Hak ettiğim ödüllerimi almadan, şikayetimi geri almayacağım

5 Eylül 2024 19:13

Şikayetimi, geri çekmek istiyorum, bahisbey yetkilileri tarafından sorun çözüldü.

10 Eylül 2024 13:06

10 Eylül 2024 13:13

"Merhaba, Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. BahisBey ailesi olarak, sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizinle birlikte uzun soluklu bir yolculukta olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman yanınızdayız, keyifli oyunlar dileriz. Saygılarımızla, BahisBey Ekibi"

Superbet'te Bonus Kullanımı Sonrası Kazançlarım Silindi

Çağdaş
Çağdaş
Superbet
23 Ekim 2025 23:36384

23 Ekim 2025 tarihinde Superbet hesabıma 10.000 TL yatırım yaptım ve kayıp yaşadım. Daha sonra 3.000 TL kayıp bonusu ald...

2 Destek

Haksız Bakiye Silme Ve Yanıltıcı Bahaneler

Ekrem
Ekrem
Betwild
28 Mart 2025 01:151.826

Siteden 1 yıldır oynuyorum, her zaman bir sorun: bakiye silmeleri. 1000 TL yatırdım, 22 bin TL yaptım, spor bahislerinde...

Betbey
2 Şubat 2024 09:486.644

Merhaba, ben Betbey sitesinin 2 yıllık üyesiyim. 'PİKALİ33' kullanıcı adıyla hesabıma 29.01.2024 tarihinde 7.000 TL yatı...

1 Destek2 Yorum

Betbey Kazancım Hesabımdan Silindi Ve Ödeme Yapılmadı!

Betbey
11 Ağustos 2025 13:371.333

10 Ağustos 2024 tarihinde saat 00:10 civarında Betbey üzerinden bahis oynadım. İlk kuponum kaybetti, ardından ikinci bir...

Bahisbey Hesabımdaki Paramı Çekemiyorum Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor

Mecit
25 Eylül 2025 17:59822

24 Eylül 2025 tarihinde Bahisbey web sitesi üzerinden hesabıma 10.000 TL yatırdım (Kullanıcı ıd: 6363871). Yatırdığım pa...