Bahçeşehir Koleji Kontenjandan Yararlanan Kişiye Eğitim Ücreti

06 Nisan 2023 06:29

Haksız ücret alınması. Aydın Bahçeşehir ana okulu Milli Eğitim Bakanlığı özel öğretim kurumları yönetmeliği hükümleri uyarınca, özel öğretim kurumları, öğrenim gören öğrenci sayısının % 3'ünden az olmamak üzere ücretsiz öğrenci okutmakla yükümlüdür ve ücretsiz okutmada şehit ve malul gazi çocuklarına öncelik verilir hükümler rağmen Aydın Bahçeşehir Koleji anaokuluna gazilik kontenjanından kayıt yaptırdım.

Benden 22.000 TL ücreti peşin olarak ödemesini yaptım. Mart ayında kişisel bakım ile ilgili yaşadığımız sorunlar yüzünden okuldan ilişiğimizi kestik. Ancak tarafıma kesilen faturalarda aylık 1400 TL eğitim ücreti 800 TL yemek ücreti olarak faturalandırılmış olduğunu fark ettim gazilik kontenjanından faydalanan bir öğrenciye nasıl eğitim ücreti faturası kesmektedir?

Ben iyi niyetli okul muhasebesi ile görüşmem de kalan üç aylık ücreti istememe rağmen, sadece 2000 TL ödeme yaptılar. Ben ödemeyi peşin yapmamış olsam, benden bu ücreti alamayacaklardı, hem vermedikleri hizmetin ücretini benden alıyorlar. Hem de eğitim ücreti alınmaması rağmen, faturalarda görüleceği gibi benden eğitim ücreti almaları ne hukuka ne vicdanlara aykırı.
Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna hayatını feda eden bir insana, bir güney doğu gazisine yapılan bu haksızlığı yüce Türk milletine ve Allah havle ediyorum.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Kayıt İadesinde Haksız Gecikme Ve Kesinti

16 Temmuz 2025 13:49
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt İptali Sonrası Ücret İadesinde Gecikme Ve Mağduriyet

30 Temmuz 2025 11:15
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Vinov Taksit Takibi Ve Geri Ödemelerde Şeffaflık Eksikliği Ve İade Kesintileri

29 Aralık 2025 15:37
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Telefonla Verilen %80 Burs Ve 338.000 TL Ücret Taahhüdü Okulda Reddedildi

24 Ocak 16:00