Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Etüt Parası Sporcu Bursu

20 Mayıs 2023 22:17

Oğlum devletimizin sağladığı fırsat sayesinde Adana Bahçeşehir kolejine sporcu bursu ile kayıt yapıldı ve 2 senedir orada eğitim görüyor ve bu iki yıl süre içerisinde sayısız kupa kazanarak okulunu ve ülkesini Başarı ile temsil etmiştir. Her yıl milli müsabakalar nedeniyle okula 100 günden fazla okula gidemedi. Spor bursu ile okuyoruz ama yemek vs bir sürü para ödüyoruz ama bu sene bir sürpriz ile karşılaştık. Çocuğunuz seneye 7. Sınıf olacak o yüzden zorunlu olarak hafta sonları Etüt var onun parasını sizden almalıyız dediler. Defalarca oğlum zaten okula zor geliyor. Etüde gelemez desem de fayda sağlamadı ve etüt parasını talep etmeye devam ediyorlar. Ben bu tutumdan rahatsızım ve şikayetçiyim.

profile profile profile

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Sancaktepe Okul %300

05 Şubat 2024 17:12
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Adana Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavında Ne Oluyor

17 Şubat 2024 11:43
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Kolleji Bursluluk Sınavı Adı Altında Zamanınızdan Çalıyor.

21 Şubat 2024 23:13
Emine sonuçtan çok memnun

18 Ocak 2024 19:27
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Bize Söyledikleri Para İade Tarihi Geldiğinde, 30gün Sonra Denildi

01 Ağustos 2024 01:46
bahcesehir-koleji-bize-soyledikleri-para-iade-tarihi-geldiginde-30gun-sonra-denildi-1.pdf