Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Adana Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavında Ne Oluyor

17 Şubat 2024 11:43

Adana Bahçeşehir Okulları'nda oğlum bursluluk sınavına girdi. Sınav başvurusunu yaptığımızda, yapılacak bursluluk sınavının detayları ve burs miktarı bizimle paylaşılmadı. Tüm okullarda olduğu gibi, bu okul için de yüksek oranda eğitim bursu olabileceğini düşünerek sınava girdik. Ancak sınav sonuçları sağlıklı bir şekilde açıklanmadı. Oğlum Adana'da ilk 100 içinde yer aldı. Burs miktarını sorduğumuzda, en fazla %50 burs verebileceklerini söylediler. Daha önce bu bilginin neden paylaşılmadığını sorduğumda ise cevap alamadım. Oğlum sınava girdi ve iyi bir burs oranı bekliyordu. Şimdi ona ne diyeceğim? Okulun bizi yanılttığını mı söyleyeyim? Bu durumu başından beri bilseydim, okula çocuğumu nasıl güvenerek teslim edebilirdim? Yaptığınız hatadan dönmenizi talep ediyorum. Bu olaydan sonra oğlumu sizin okulunuza kaydettirmeyi düşünmüyorum. Ancak çocuklar çok çalışıyor ve önceden açıklanmayan burs oranı hukuken de yanlış. En azından şartları önceden açıklamak zorundaydınız. Şimdi sınav sonrasında burs oranını düzenleyin ki başarılı çocukların kendilerine olan güveni sarsılmasın.

Bahçeşehir Koleji Başakşehir Kolejinin Bursluluk Aldatmacası

17 Şubat 2024 12:25
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Kolleji Bursluluk Sınavı Adı Altında Zamanınızdan Çalıyor.

21 Şubat 2024 23:13
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Bize Söyledikleri Para İade Tarihi Geldiğinde, 30gün Sonra Denildi

01 Ağustos 2024 01:46
bahcesehir-koleji-bize-soyledikleri-para-iade-tarihi-geldiginde-30gun-sonra-denildi-1.pdf

Bahçeşehir Koleji 1. ye Bile %50 Burs Yalanı!

22 Şubat 2024 23:23