Demet sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Devlet Hastanesi Hemşirelerin İlgi, Alakasızlığı

19 Aralık 2023 15:26

28.11.2023 tarihinde kanser hastası halam A**** S****, Bahçelievler Devlet Hastanesi Palyatif Bölümüne yatırıldı. 08.12.2023 tarihine kadar hastanede yatış yaptı. Bölümde kesinlikle refakatçi değişimi olmadı. Halbuki yanında kalan kişinin durumu çok ağır olmasına rağmen ve bir dakika bile gözünü kapayamamasına rağmen, hemşirelere yaptığımız yalvarışlara karşın, asla refakatçi değişimi yapılmadı. Çalışan hemşirelerden birkaçı hariç, çoğunluğu ilgisiz ve alakasızdı. Sorulan sorulara ters yanıtlar verildi, bazen hiç cevap alamadık. Hasta için yardım istendiğinde 'Hastanızla kendiniz ilgileniyorsunuz.' denilerek hiçbir konuda destek ve yardımcı olunmadı. Zaten hasta bir yakınımız var ve psikolojik olarak çok zor bir durumdayız. Buna karşın, hemşirelerin tutumu inanılmaz derecede kötü ve negatifti. Hastamız hayatta iken yazmak istemedim ancak hastamızı kaybettikten sonra, Bahçelievler Devlet Hastanesinde çalışan birkaç hemşire dışındaki tüm hemşirelerden şikayetçiyim. Lütfen, bizim gibi başkalarının da mağdur olmaması için bu duruma müdahale edilsin. Teşekkürler.

Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Bölümünde Skandal

07 Kasım 2023 11:46
Esra sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 11:21

03 Ekim 2023 23:29