Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Bölümünde Skandal

07 Kasım 2023 11:46

Bahçelievler Devlet Hastanesine 06/11/2023 saat 21:15'te giriş yaptık. Hastamız 17 yaşında yüksek ateşi vardı, kayıt oluşturmak için gittik. Anne babası olmadan kayıt yapmayacaklarını söylediler. Yeğenim İstanbul'da yurtta kalmakta üniversite okumakta, annesi babası il dışında yaşamakta. Annesi babasının il dışında olduğunu söyledim, yine de kayıt oluşturmadılar. Bunun üzerine bir daha gittim, oluşturdular. Bu seferde gelip elimdeki kağıdı alıp yırttılar. Çocuk hasta ve perişan haldeydi. Bu insanlık dışı davranışın cezalandırılmasını istiyorum. Adli birime gittim, adli birimdeki görevli yapacaklarını söyleyerek oradaki çalışanları aradı. Fakat oradaki çalışanlar, onlara hakaret ettiğimizi söylemiş, bize ise 'buranın en üstü benim vermiyorum' diye saygısızlık yaptılar. Resmen yurtta kalan bir öğrenci yine ölüme terk edildi. İnsanlık dışı bir muamele ile karşı karşıya kaldık. Şikayet edeceğimi söyledim, ismini istedim fakat vermedi. Uzun saçlı, saçı açık, orta boylu bir kadındı. ** Hanım adında bir çalışan vardı, onun yanında duruyordu.

Bahçelievler Devlet Hastanesi Nöroloji Doktorunun Saygısız ve Hakaret İçeren Tavrı Mağdur Etti

26 Eylül 2025 14:35
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde Yaşanan Kötü Muamele

05 Ağustos 2024 23:01