Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Devlet Hastanesi Devletin Hastanesini Lekeleyen Güvenlik Görevlileri Acil Denetim!

11 Ağustos 2024 14:03

Bahçelievler Devlet Hastanesi acil yeşil alanda duran esmer bir kadın ve yanında duran erkek güvenlik görevlisini alırken neye göre aldınız? Aradığınız özellikler insan dışı olmaları mıydı? İnsanlara resmen kötü davranıyorlar. Bir sürü yaşlı insan 'Allah'ınızdan bulun' deyip geçiyorlar ve şikayet edemiyorlar. Merak ettiğim, hiç mi uyarmıyorsunuz? Hastane gibi yerde insanlar zaten ağrısıyla, hastalığıyla uğraşıyorlar. Bu ikisi de insanlara saçma sapan davranıyorlar. 'Yok geç şuraya, geç yaklaşma, yok seni sopalarım' gibi şeyler söylüyorlar. Bir tane abi hatta küfür etti. İyi oldu, o kadar hak ettiler ki. Yazıklar olsun, bu güvenlikçilerin başı yok mu ilgilenecek? Devletin hastanesini lekeliyorsunuz. Güvenlik şefi nerede, ne yapıyor? Neden tutuyorsunuz böylelerini?

Muhammed

Yukarıda bellırtıgınız tarihte ben orada nöbetçiydim sıranız gelmeden içeri girmek istediğiniz için biz de Sizi içeri almadığımız için provakatörlük yapıp Yalan beyanda bulunuyorsunuz Yukarıda yazdıklarınızın hiçbiri doğru değildi Kamera kayıtları mevcuttur Bir daha yalan beyanda bulunmayın yoksa savcılığa vereceğim yalan beyanda bulunmaktan

Gölbaşı Hastanesi'nde Güvenlik Görevlisi Sorunu

28 Şubat 18:22