Baharlife Doğal Kaynak Suyu Damacana Su Kokuyor!

04 Kasım 2024 00:13

Baharlife damacana su kokuyor. Bir süredir damaca su aldığım bayi Baharlife su markasına geçiş yapmış. Birkaç defa su aldık normaldi. Son gelen pis kokuyordu. Bir su neden kokar? Bıktık artık sizin gibi firmalardan. Suyu hemen iade ediyorum ve bir daha bu firmadan ve bayiden su almayacağım.

03 Kasım 2024 17:10

Bakırköy'deki bir su firmasından damacana su alıyordum. Her zaman kullandığımız markayı değiştirmiş ve onun yerine Baharlife marka damacana su getirdi. Birkaç kere kullandık. Fakat son damacana çok kötü kokuyordu. Firmaya durumu ilettim. Bana daha pahalı başka marka su satmaya çalıştı. Bıktık sizin gibi kokan su satan markalardan. Bir su neden kokar?

03 Kasım 2024 17:05

Bakırköy'deki bir firmadan damacana su alıyordum. Her zaman kullandığımız markayı değiştirmiş ve Baharlife damacana su almaya başlamış. Bize Baharlife damacana su getirdi. Birkaç defa kullandık tabii ki yeni geçiş yaptığımız için tat farkı vardı. Bir su neden kokar? Firmaya durumu bildirdim. Bana daha pahalı başka markanın suyunu satmaya çalışıyor.

Aqua Tropikal Su Kötü Kokuyor Ve Tadı Kötü

11 Ağustos 2023 13:44

Ayran Su Çok Kötü Tuhaf Bir Tat Var!

07 Eylül 2024 20:51
Şemsettin sonuçtan hiç memnun değil

Zerowater Su Arıtma Zerowater Arıtmalı Damacana Filtresi Suyu Bozuk Tad Veriyor.

06 Haziran 2024 21:48

23 Mart 2024 04:34
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Mazot Kokulu Saklı Su!

Büşra