Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Aylin Çetinkaya Hem Annemin Hem Benim Botox Tutmadı

28 Nisan 2024 20:23

Annemle birlikte Ocak ayında mezoterapi ve botox satın aldık. Telefonda belirtilen rakamla oraya vardığımızda fiyat farkını görmezden geldim çünkü daha önce de oradaydım ve sorun yapmadım. Botox ilk yapıldığında bir fark göremedim. Annem de aynı durumdaydı. İkinci kez rötuş için gittiğimizde durumu izah ettik ancak Ö**** Hoca tarafından azar işittik ve ciddi bir şekilde bağırıp çağırdı. Doktorun asistanına zaten ulaşmak mümkün olmuyordu. İkinci doza gittiğimizde yüzümüzde botoxun hiç tutmadığını kendisi de kabul etti. Tekrar bir düzeltme yaptı ama yine azarlandık ve hiç memnun kalmadım. Yüzüm yine kırışıyor. A**** Hanım'a Instagram üzerinden bu konuyla ilgili yazdım. Sağ olsun, asistanıyla görüşmemi söyledi ancak ulaşamadık. Mezoterapi hakkında konuştuğumuzda da o da bir hayal kırıklığıydı ve hiçbir etkisi olmadığını söylediğimde tavırları değişti. 'Tabii' şeklinde bir cevap aldık. Ya soğuk zincirinde bir problem var ya da ürünler bozuk; her halükarda memnun kalmadım. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Kendilerine bu durumu belirttiğimde, 'Diğer müşterilerimiz yeter, gelmeseniz de olur' yanıtını aldım. Armani Plaza'da olmanız bu tür bir üslubu değiştirmez, gerçekten yazık.

profile profile

Beyzanur sonuçtan çok memnun