AYEDAŞ Sürekli Elektrik Kesintisi

AYEDAŞ Sürekli Elektrik Kesintisi
01 Eylül 2024 05:08

İstanbul Pendik-Sapanbağları mahallesinde neredeyse hee gece saat 04.00 te başlayan elektrik kesintileri oluyor. Ufak bir bebeğim var, gece onu beslemek için kalktığımda inanılmaz or anlar yaşıyorum. Her akşam bir sorun olamaz, olmamalı. Buzdolabı bu sıcakta yaşanan bu olaylardan dolayı sinyal vermeye başladı. Buzlukta bebeğimin dondurulmuş sütleri var. Her gece ne de olsa millet uyuyor sanarak elektriği kesemezsiniz. Şikayet bildirdiğimde orada da plansız olduğunu görüyorum ben. Bu konuyla ilgili yaşayabileceğimiz olumsuzluklardan AYEDAŞ sorumludur. Madem özelleştiriliyor, benim hizmetime özellikle özen gösterilmeli. Tüketici Hakları'na da başvuracağım. Yıl 2024 her gece aynı sorun. Bunu acil çözün.

01 Eylül 2024 08:06 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. AYEDAŞ

01 Eylül 2024 14:13

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

09 Eylül 2024 23:11

AYEDAŞ Şikayetimizi Ciddi Almıyor

Erçin
03 Eylül 2024 10:32
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
03 Ekim 2024 00:32
Pendik'te Sürekli Elektrik Kesintisi Sorunu
Pendik'te Sürekli Elektrik Kesintisi Sorunu

Nihal
27 Kasım 2023 13:15

Taylan
20 Aralık 2024 22:54
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Temmuz 2024 21:13