30 Aralık 2023 23:10

Ocak ayında umreye gideceğim ve umre dönüşü yasin-i şerifleri hediye etmeyi planlamıştım. Instagram üzerinden 'ayazhediyelik.com.tr' isimli sayfadan sipariş verdim. Kargom bugün elime ulaştı. Paketi açıp, üzerinde dua ve ismim yazılı olan stikeri yasin'in üzerine yapıştırmak istedim. Ancak elim yazının üstüne değer değmez yazılar kendiliğinden silindi.

Üçünü de denedim ve hepsinde aynı problemi yaşadım. Satıcıya iade talebinde bulundum fakat iademi kabul etmiyor. Hem suçlu hem güçlü bir şekilde bana kusurlu ürün gönderdi.

En özel günümde hediye etmeyi düşündüğüm bir ürün bu durumda. Lütfen gerekenin yapılmasını istiyorum ve paramın iadesini talep ediyorum.

30 Aralık 2023 14:11

Ocak ayında umreye gideceğim umre dönüşü yasini şerifleri hediye edecektim Instagram'dan ayazhediyelikcomtr Instagram sayfasından sipariş verdim kargom elime bugün ulaştı paketi açtım ve üzerindeki dua ve ismim yazılı olan stikeri yasin üzerine yapıştırayım dedim elim yazının üstüne değer değmez yazılar kendiliğinden silindi 1-2-3 hepsini denedim hepsinde aynı kusur var satıcıya iade talep ettim iademi kabul etmiyor hem suçlu hem güçlü bana kusurlu ürün gönderdi en güzel günümde hediye edecektim lütfen gereken yapılsın

Ek

Ayaz Hediyelik Yanlış Gönderdiler Her Yerden Engellediler

Ays Design Yaptığı Hatayı Telafi Etmedi

07 Nisan 2025 14:29
Ays Design Yaptığı Hatayı Telafi Etmedi
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2025 11:25
Yanlış Ürün, İlgisiz Hizmet: Müşteriyi Mağdur Eden Yaklaşım