Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Ev Sigortası Mağduriyeti: TV Hasarı Ve İlgisizlik

22 Temmuz 2024 20:03

Evime taşındığım gün ev sigortası yaptırdım, hem DASK hem eşya sigortası. Taşındığımızın 2. günü TV'yi takmaya geldiler. TV'yi taktıktan sonra TV'de çatlak olduğu fark edildi. Axa'yı aradım, durumu anlattım. Onları beklemeden yeni TV aldık. Bana dönüş yaptıklarında tavırları şöyleydi: 'Eğer 2 gün önce taşınmasaydınız karşılanırdı.' Ben de TV'yi yeniledim dedim. 'Madem yeni alacaktınız, niye bizi uğraştırıyorsunuz?' dediler. Yazık ya, bitsin taahhüdüm, asla yanından bile geçmem.

23 Temmuz 2024 07:47 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sn. Y. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

23 Temmuz 2024 12:06

10 Ağustos 2024 11:58
Axa Sigorta İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı!
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Haziran 2025 20:13
Axa Sigorta'nın Poliçe Başlangıç Tarihi Mağduriyeti
axa-sigortanin-police-baslangic-tarihi-magduriyeti-1.pdf
Yunus sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2024 14:44
"Şikayetimi buraya yazdıktan kısa bir süre sonra poliçeyi düzenleyen acente tarafıma ulaşarak para iadesinin gerçekleşeceğini söyledi. Axa sigortaya bu konu hakkında 2 hafta önce yazdığım maile dönüş yapmamaları dolayısıyla sitemim olsa da sorunu çözdükleri için teşekkür ederim. Asıl tepkim bu süreçte beni yanlış yönlendiren sigorta acentesinedir. İlgili acenteyle bir daha çalışmayı düşünmüyorum."
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 21:10
Konut Sigortası Teminatı Kapsamında Hasarım Karşılanmıyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 16:45