Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Vip Pet Bilerek Hasta Köpek Gönderildi!

01 Kasım 2024 23:26

2 hafta önce kızlarıma arkadaş olsun diye ücretiyle bir poddle sahiplendik s*** b*** (Avrupa vip pet ya da uğurlu patiler olabilir) hem hasta köpek gönderdiler hem de İstanbul'dan Çanakkale'ye gece yarısı hiç korumasız gönderdiler geldikten 3 saat sonra hastalandı 1 gün boyunca veteriner tüm müdahaleleri yaptı ama kurtarmadı. Bizim derdimiz para değil eve can istiyoruz yenisini gönderin dedik çünkü zaten parayı iade etmiyorlar Bugün yarın bugün yarın bizi oyalıyorlar. Elimizde köpek yok çiftlikle konuşacağız diyorlar ama başka numaradan aradığımızda bizi bizimle ellerinde köpek için pazarlık yapıyorlar. Kesinlikle insanları yanıltıyorlar. Elimde dekont var para ödediğime dair. Tüm mercilere yazı yazacağım Köpeğin hasta olduğunu anlayınca veterinere götürdük neden veterinere götürdüğümüzü sordular. Yani bilerek hasta köpeği göndermişler. Ben karşılığında bir can istiyorum çocuklarım çok üzüldü perişan oldular. Buraya yazıyorum ama arkasından CİMER'e de yazacağım ve hayvanseverler derneğine.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Caddebostan Veteriner Polikliniği Zarar Verdi

09 Nisan 2024 11:09
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Sağlıksız Köpek Satışı Ve İlgisiz Çiftlik Yönetimi Mağduriyet Yaşattı

12 Haziran 2025 10:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 14:57

Puppy Pet House Hastalıklı Köpek Satışı