5 Aralık 2023 19:444.429

Arkadaşlar, bundan 3 ay önce mağdur oldum. 300 bin TL'yi yabancı bir borsa hesabına yatırdım ve şikayette bulundum. 'Platform' adlı bir uygulama üzerinden yatırım yapma adı altında benden sürekli para yatırmam istendi. Benzer bir durumu yaşayan var mı? Varsa, bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum.

22 Mayıs 2024 20:06

Bende aynı uygulama aynı dert hatta sürekli teminat parası yatırmam söylendi 12500$ orada kaldı alamıyorum da parayı. Avrupa Merkez Bankası anonim şirketi olarak görecek sizi hesabınız bloke konulacak denildi ödemeleriniz başlayacak ondan sonra denildi biz ne yapacağız bu durum da bir dünya paramız gitti hayatımız altüst oldu Skype üzerinden kiminle görüştünüz ad soyadları var mı aklınızda. Bana konuşan kişi oscar alaydın, Süleyman kaya, omar leheta. Ege öztürk

18 Aralık 2023 09:40

Bende aynı dertten muzdarip oldum para çekim işlemi yapılamıyor.

18 Aralık 2023 09:35

Bende wallet cüzdan üzerinden işlem yapıp para çekmeye gelince sigorta parası istiyorlar 390usd için 13020 USD yatırmam isteniyor bende mağdurum

Alpha Finance Market Yatırım Vaadiyle Karşılaştığım Sorunlar

27 Mart 2024 02:043.316

Alpha finance market adı altında telefon numaramı nereden bulup ulaştıklarını bilmiyorum. Cb isimli bir şahıs bana ulaşt...

4 Destek