17 Yıllık Borçla Aile Huzurunu Bozan Haksız İcra Takibi

17 Aralık 2024 14:09

2006 yıllarında, taa üniversite zamanı Avon da 3-4 aylık bir satış temsilciliği yapmıştım. Yani aslında zor bela hatırlıyorum bile o kadar yani. Bundan 9 yıl önce yine arandım ben konuyu hatırlamadığımı söyledim. Ve itiraz ettim oldu ki yine o zaman da belirtmiştim. 2006 yılında böyle bir borç varsa bile ben neden bugün faizi ile ödeyeyim ki 2015 yılında bana ilk telefonda görüştüğüm de 400 TL dediler. Faizi ile birlikte, 2 ay sonra yine aradılar 1.700 TL dediler. Bu yıl ile birlikte 17 yıl önce yaşanmış mesele bu. Dün eşimi aramışlar. Bugün de eşime mesaj atmışlar icra takibi başlatacaklarına dair. Ev içerisinde aile huzurunu bozarak haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar. Ayıp ya, gerçekten ayıp. İnsanları huzursuz etmelerine ne gerek var. O zaman da söylemiştim böyle bir şey var mı biliyorum ama varsa bile neden 17 yıl beklemişler icra takibi göndermek için.? Niye insanlar dan parayı fazlasıyla alabilmek için mi? Hiç anlamıyorum. Gerekirse bende yasal yollara başvuracağım. Gereği neyse fazlasını yapacağım. Lütfen buradan da gereğinin yapılmasını rica ediyorum. @Şikayetvar
@Avon

17 Aralık 2024 14:24 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Temsilcimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Temsilcimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

20 Aralık 2024 14:58

Melek sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 09:24
Hülya sonucu yetersiz buldu

04 Kasım 2023 13:13
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 16:39

Avon Temsilcilerinin Satış Yaptırma Zorunluluğu.

29 Ocak 2024 15:07

Bilgim Dışında Verilen Sipariş Ve Haksız Borç Bildirimi