Aslıhan sonuçtan çok memnun

Avokado Konsept Asla Kargolanmayan Ürün

26 Haziran 2023 17:48
Aslıhan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çok kısa bir süre içerisinde çözüldü. Masa o kadar güzel ve kaliteli ki sadece sipariş sürecinde sorun yaşamıştık o da firmanın elinde olmayan nedenlerden kaynaklanmış. Her şeye rağmen iyi ki almışım masayı, muhteşem bir ürün. Firma yetkilisinin ilgi ve alakasına çok teşekkür ederim.”

31.05.2023 tarihinde oluşturduğum Ts31054951 numaralı sipariş halen daha kargoya teslim edilmedi ve firma beni 4 gündür ürün kargoda size takip numarası gelecek diyerek oyalıyor. Böyle profesyonellikten uzak bir firma görmedim. Mağdur edilmem ayrı firmanın kalitesiz müşteri hizmeti aydı üzdü.

26 Haziran 2023 19:59 (Şikayetten 2 saat sonra)

Aslıhan hanım merhaba; değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Bayram kampanyasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı gecikme yaşanmıştır. Ürününüz kargoda olup tarafınıza mail olarak iletilecektir. Sağlı günler dileriz. Avokado Konsept Ailesi

27 Haziran 2023 05:55

Borusan Lojistik ile görüştüm adıma kayıtlı bir paket yok kendilerinde, yani hem ürünümü kargolamadınız hem kargolandı diyorsunuz inanılmaz bir durum.

27 Haziran 2023 10:04
12 Ağustos 2023 11:47

Orgu
Orgu

Sipariş vereli 20 gün oldu kargoya ne zaman verilecek diye sorduğumuzda sürekli ertesi günü söylüyorlar resmen dalga geçiyorlar çok pişman oldum

Güven
16 Mayıs 2023 14:13
Ayberk sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2023 08:57
"Sorunumuz çözüldü, teşekkürler."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 23:34