Avers Patent Parasını Alıp İşini Yapmayan Firma

15 Şubat 2024 20:10

Böyle bir firmanın olduğundan bile şüphe ettirdiler bana! Patent başvurusu için ödemelerini aldıktan sonra ne aradılar, ne sordular! Markam kabul görmüş, bekleme sürecini tamamlamış ve işin tamamlanması için benim ödeme yapmam gerekliymiş! Bunun için uzun bir süre de olduğu halde zahmet edip arayıp bilgilendirmediler. Mesaj yazıp bilgilendirmediler. İş yerimi arayıp bilgilendirmediler. Mail atıp bilgilendirmediler. Gelip bilgilendirmediler. Yani başvuruyu sonuçlandırmak için yapmaları gereken takip işlemini yapmadılar. Bunun için ödeme yaptık oysa. Ben aradığımda öğrendim kabul gördüğü halde zaman aşımına uğradığını! İyi niyetimle aynı işlemi tekrar etmeleri için tekrar ödeme yaptım ve ne arayan, ne soran.! Ben aradıkça "uzmanımıza kontrol ettirip bilgi verelim" deyip geçiştirdiler!
Sonuç olarak iki kere ödeme alıp, olumlu, olumsuz diye bir sonuç bildirimi bile yapmadılar! Parasını alıp, işini yapmayan bir firma! Buna en terbiyeli ifadeyle terbiyesizlik denir. Bu firma ile patent işinizi yapmaya çalışırsanız hem paranızı, hem zamanınızı hem de markanızı kaybedebilirsiniz!

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Marka Takibinde İlgisizlik Ve Bilgilendirme Eksikliği

23 Temmuz 2025 11:41
Demirkan sonuçtan hiç memnun değil

Lokasyon Coworking Ve Sanal Ofis Sorun Yaşama

23 Ocak 2024 12:10

19 Haziran 2023 22:28
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
04 Şubat 2025 09:22
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Upstore Ödeme Peşin Yapılmasına Rağmen, Ürünler Gönderilmedi!

27 Aralık 2023 09:12