Murat sonuçtan hiç memnun değil

Audio Elektronik Audio Görüntülü Diyafon Arızası

03 Ekim 2023 18:15

Merhaba, 35 daireli apartmanımıza Audio görüntülü diyafon taktırdık. Halen tüm sistemimiz garanti kapsamında. Sorunumuz ilk bağlantı zamanından itibaren başladı. İlk bağlantıları yapan kişiler ayarları düzgün yapamadıkları için tüm diyafonlar da aşırı şekilde bir cazırtı vardı. Bağlantıyı yapan kişiler bunun dış ses olduğunu söylediler hatta ısrar ettiler ve sistemin bu şekilde çalışacağını belirttiler. Bunun üzerine yaklaşık 2 hafta ısrarla arıza kaydı açtırmam hem genel merkezi hem de bağlantıyı yapan firmayı arayarak arıza bildiriminde bulunmam sonucunda cızırtının dış sesten değil ayarlardan olduğunu anladılar ve tamir ettiler.

Ardından mahallede elektrik kesintisi oldu ve 35 dairenin diyafonların çalışmayı bıraktı. Yine genel merkezi ve bağlantı yapan firmayı aradım. Genel merkezden bir kişi geldi ve bağlantıları kontrol etti bağlantıyı yapan kişilerin yanlış sistem uyguladıklarını söyleyerek bir takım düzeltmeler yaptı. Sistem çalışmaya başladı ama;
* Yine seste cızırtı var
* Görüntü kalitesi bozuk
* Evden dış kamerayı açtığınızda bazı dairelerde görüntü yok bazı dairelerde ise beyazdan yavaştan geliyor.
Sorunu yine genel merkezden gelen kişiye ilettim teknik servisle görüşüp döneceğini söyleyerek gitti. Birkaç gün sonra beni arayıp Audio markasının üretimi olan sizin seride bu arıza kronikmiş düzeltilmiyormuş yapacak bir şeyleri yokmuş cevabını verdi.

Bunun üzerine genel merkezi aradım. Önceki açtırdığım arıza kaydı tamamlanmadığı halde tekrar arıza kaydı açtırmam gerektiğini arızanın muhtemelen bağlantı kaynaklı olduğunu elektrikçi çağırmam gerektiğini veya taktırdığım yeri aramamı söylediler.

Ardından bağlantı yaptırdığımız firmaya gittim. Allah Allah nasıl böyle bir arıza yapar yaklaşımı ile tekrar baktıralım demesinin üzerinden yaklaşık iki hafta geçti. Bu sürede ne gelen oldu ne de giden.

Daha yeni takılmış bir sistemde bu sorunları neden kimse üstlenmiyor. Çözüm için illa her şeyi yargıya mı taşımak gerekiyor.

Audio gibi bir firmaya bu kadar ilgisizliği ve alakasızlığı yakıştıramadım. Markanın bizim binada bağlantı yapan teknik elemanları yeterli bilgiye sahip değiller.

İllerde servis ve montaj verdiğiniz kişileri siz seçiyorsunuz beceriksizliklerini ise biz çekiyoruz. Lütfen Marka değerinizin dafa fazla zarara uğramaması için seçtiğiniz firmaları iyi seçin. Ben bu markayı tercih ettiğim için pişman oldum.

16 Ekim 2023 14:25 (Şikayetten 12 gün sonra)

11 Mayıs 2024 12:47
Audio Elektronik Audio Diyafon Pişmanlıktır Karşınızda Muhatap Olacağınız Kimse Yok
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 21:25

03 Mayıs 2024 11:22
Zeynep sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2023 13:26
"İlginiz için teşekkürler"
Burak sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2023 22:27
"Şikayetimi yazdığımın ertesi günü sabah 08.30'da Audio firmasından Mustafa Bey arayarak sorunun detaylarını öğrendi. 3 gün içerisinde de yerinde müdahale ederek, sorunun kendilerinden değil inşaat firmasının elektrikçisinden kaynaklandığını ancak mağduriyetimizin giderilmesi gerektiği için sorunun çözümünü sağladı. Kendisine ve Audio firmasına teşekkür ederim."