Acil Serviste Bilgilendirme Eksikliği Ve Haksız Ücretlendirme

03 Aralık 2024 03:20

Bundan 2 yıl önce beynim ve kalp arkasına pıhtı attı. Ben evde kötü olunca eşim hemen ambulansı çağırıyor. Ambulans, direkt beni Medicine Hospital hastanesine götürüyor ki evime 500 metre uzaklıkta devlet hastanesi bulunmakta. Neyse, acilden giriş yapıyoruz fakat haber verilmeden acildeki işlemler sonlandırılıyor. Yani taburcu ediyorlar. Doktor, eşime hastanın bu durumu araştırılması lazım, yatış yapmamız gerekiyor diyor. Eşim de benim bilinç kapalı olduğu için gerekeni yapın diyor çaresizlikten. Eşim bize bunu yeni anlatıyor. C****'e şikayet ettim, cevapta soruşturma başlatılmıştır diyorlar. Şimdilik beklemedeyiz, gelecek cevaba göre hukuk işlemlerini başlatacağız. Kolay kazanılmıyor para, sırf para almak için acilden taburcu edip (habersiz olarak) yatış bölümüne çağırdılar. Sonrası üç gece normal yatış, sonrası anjiyo, bir stent takıldı. Bu haksız aldığınız paranın peşini asla bırakmayacağım.

20 Haziran 2024 22:36
Dilara sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2025 12:36
"Hasta hizmetleri müdürü s**** hanım aradı ve hem kınar bir şekilde durumu izah etti hem de özrünü diledi. Hasta ve hasta yakınlarını geri kazanmak bu kadar basit aslında. Kızdığımız tek şey karşımızda muhatap bulamamaktı. Kendisine teşekkür ederim"
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Hastanede Öncelik Paraya Verildi, Hasta Mağdur Edildi

25 Nisan 2025 11:16
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 13:08