Selin sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Tıp Merkezi Çanakkale Lazer Epilasyon

26 Şubat 2023 17:57

Başka şehirde koltuk altı ve genital 5 seans bacak 3 seans lazer epilasyona gitmiştim. Yaklaşık 1 sene önce Atlas Tıp'a gittim. Tüm vücut lazer epilasyon 10 seans, seans ücreti 450 TL sabit fiyat garantisi ile anlaştık. 2 ayda bir gitmem planlandı. 3 seans gittim. En son nisanda. Tekrar haziranda gidecektim ancak güneşlendiğim ve bronzlaştığım için lazer yapılmayacağını bildiğimden gitmedim. Denize yakın yerde yaşıyorum ve yaz sezonu eylül sonuna kadar devam etti. Tenimin renginin açılması kasım ayını buldu. Telefonla arayarak Atlas Tıp'tan aralık ayına randevu aldım. Telefon kayıtları varsa kontrol edebilirler fiyat 450 TL olarak devam edeceği söylendi. İş yerimden yıllık izin istedim.

Ayvacık ilçesinden Çanakkale merkeze dolmuşla oradan da belediye otobüsü ile Atlas Tıp'a gittim. O çalışan hanımefendi hazırlanmamı söyledi. Soyundum sedyede işleme başlamak üzere hazırlandım. Hanımefendi elinde cihaz tutarak dedi ki: "başlamadan önce söyleyeyim fiyat artışı olacak. 1000 TL" nasıl olur telefonda bunu konuşmuştuk dedim. Siz 7 aydır gelmemişsiniz. O yüzden yeni tarifeden ödeme alacağız. Kabul ediyorsanız başlayayım" dedi. Çıplak halimle bu görüşmeye maruz bırakıldığıma mı yanayım, onca yol geldiğime mi. Ben şaşkın düşünürken hanımefendi gerildi, "800 TL olsun yapabileceğim en son bu" dedi. O seansa 800 TL ödedim. Şu an devam etmiyorum. 10 seanslık sabit fiyat garantim 2 ayda 1 seanstan 20 aya denk geliyor. Ve 7 ay ara verdiğim için garantim iptal ediliyor. Üstelik faiz yüzde yüzün üzerinde uygulanıyor. Şikayetçiyim. Sorunum burada çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.