Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

TCL Servis Ateş Elektronik Edirne

TCL Servis Ateş Elektronik Edirne
29 Haziran 2024 17:40

29.06.2024 tarihinde Edirne Uzunköprü Migros Mağazası'ndan 40 inç TCL Marka TV aldım ve mağaza çalışanı, 0284 235 34 44 numaralı telefondan arayarak kurulum için bilgi alabilirsiniz dedi. 29.06.2024'te saat 12:05'te bu numarayı aradım (Ateş Elektronik Edirne). Telefonu açan arkadaş, müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Ben de kendisinden müşteri temsilcisi numarasını istediğimde bilmediğini belirtti. Yani iletilen yer servis ise bu şekilde bir ilgisizlik hoş değil. Madem bu firmanın yetkili servisi iseniz, arayan ya da gelen tüm tüketicilere bilgilendirme yapmanız, işinizi doğru yaptığınızın kanıtıdır. Görüştüğüm arkadaşın adını bilmiyorum ama 29.06.2024'te 12:05'te arama detaylarına ve kayıtlarına bakılabilir. Ben markanın daha önce de başka şehirde servis ağı ile görüştüm ve alakası olmayan bir tavır ve konuşma ile kesinlikle karşılaşmadım. Özellikle işletmenin arayanlara daha sağlıklı ve üsluplu cevap vermesini rica ediyorum.

Edirne
Edirne

Burası Samsung yetkili servisidir.

Mutlu
Mutlu

Merhabalar ben orası Samsung ve TCL olarak bilmem inanın. Numarayı Uzunköprü Migros verdi ve Önemli olan bu numarayı aradığım zaman şikayette belirttiğim diyalog geçti arkadaş bana yanlış aradınız burası Samsung servis dese kapatırım zaten merak etmeyin. İstanbul'da 2010 dan beri Samsung Marka beyaz Eşya, TV, Sound Bar ve Klima kullanmaktayım. Hem Markalara hem de diyaloglara hakim olduğumu düşünüyorum. 1-) Migros numarayı yanlış verdi 2-) TCL Firması sizin Samsung servisine personel çalıştırıyor sanırım haberiniz olmadan :) Saygılarımla

Ateş Elektronik'ten Fahiş Fiyatlı Kurulum Hizmeti

16 Aralık 2024 23:30