Assistt Çağrı Merkezi İş Başvurusu

Assistt Çağrı Merkezi İş Başvurusu
Betül
02 Ekim 2024 03:08

Gelişme 01 Ekim 2024 tarihinde Home office adı altında Trendyol, Hepsiburada, N11 çağrı merkezi danışmanlığı kapsamında evden çalışma imkanı için internet üzerinden başvuru yaptım. Başvurumun ardından 01 Ekim 2024 tarihinde +05346717964 numaradan iletişime geçildi. Bana p** hesabı açtırmak istediler, kendi telefon numarası ve şifre ile giriş yaptırdılar.
Benden adımı, soyadımı, doğum tarihimi, t. C. Kimlik numaramı, aktif telefon numaramı istediler ve adıma p** hesabı açtılar. Kendileri onaylandığı takdirde tarafımıza notebook ve telefon göndereceklerini bildirip Papara uygulamasını kendi belirledikleri bir telefon numarası ile açtılar. Belirtmiş oldukları numara tarafıma göndereceklerini söyledikleri telefon için yeni bir numara olduğunu belirttiler. Açılmış olan Papara hesabını müşteri hizmetlerini arayarak kapattırdım. Oluşabilecek problemlerden korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini oluşturuyorum.
Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyorum ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ediyorum.

Selam

Merhaba size soru sormak istiyorum bu yazdığınızla alakalı şeyler size vsr sıkıntı yarattı mı ve işi kabul ettiniz mi Home office işini

12 Eylül 2024 23:37

Ayşenur