Asaf Koleji Okul Müdürünün Saygısızlığı

Memduh
24 Eylül 2024 13:431.625

Emekli başöğretmen olarak internet ortamında iş başvurusunda bulundum. Tanışmak ve yüz yüze görüşmek üzere 23/09/2024 tarihinde saat 14.00'da randevu oluşturularak okula davet edildim. Saat 13.45 de okula gittim. Tekrar iş başvuru formu doldurttular. Okul müdürüne daveti üzerine randevu saatinde geldiğim bildirildi. Bekletildim. 10 dakika sonra randevulu olduğum halde okul müdürü neden görüşmeye davet edilmedim diye sekretere sordum. Benimle görüşmek yerine yemek yemeye gitmiş. 10 dakika sonra geleceğini söylemiş sekretere. 10dakika bekledim gelmedi. Sekretere arattırdım "5 dakika sonra çay içtikten sonra geleceğini" ifade etmiş. 5 dakika daha bekledim yine gelmedi. Randevu saatinde 45 dakika geçmesine rağmen gittiği yerden gelmedi. Bunu üzerine şahsıma alenen saygısızlık yapıldı.
Bunun üzerine iş başvuru formunu sekreterden alarak yırtıp parçalayarak "İnsanın saygı görmeyi hak etmesi için önce saygılı davranmayı öğrenmesi gerek. Sizin okul müdürünüz saygı görmeyi hakketmiyor. Randevumu iptal ediyorum ve yırttığım bu iş başvuru evrakını da yaptığı saygısızlığa katık yapsın yesin. Dedim"sekretere verdim. İnşallah mesajım saygı görmeyi hak etmeyen okul müdürüne ulaşmıştır.

Alpay
Alpay
6 Ağustos 2025 12:37

Merhaba, Ben de emekli öğretmenim... Size bu saygısızlığı yapan okul müdürü bay mı, bayan mıydı?

Günhan Koleji Maltepe Ön Kayıt İptali Ve İade Problemi

Şevket
23 Mart 2024 13:5810.131

2024-2025 eğitim yılı için Aralık 2023 tarihinde ön kayıt yaptırdık ve 20.000 TL ön ödeme gerçekleştirdik. Birkaç hafta ...