Tuba sonuçtan hiç memnun değil

As Estetik (İstanbul) İşlem Üyeliği

13 Haziran 2023 15:12

asestetik.com.tr Ümraniye şubesine lazer epilasyona gidiyorum 2017 yılından bu yana devam ediyorum. Randevu almak için aradığımda hesabınız pasif dedi. 2 sene gitmeyince pasif oluyormuş. Bana bu şekilde hiçbir zaman için bilgi verilmedi. Aynı şekilde arkadaşımda gidiyor. Ona da bu şekilde bilgi verilmedi. Telefonda arkadaş 'şubeye giderseniz size indirimli fiyat uygulanıyor' diyor. Bu nasıl rahatlık. Benim hakkım var ise sen bunu vermek zorundasın. Verilmeyen bir bilgi var. Verildiyse de nerede yazıyor sorarım.

Ben asestetik.com.tr firmasına hoşgörüyle yaklaşmadım bu tutumu, bu davranışı
mağduriyetimizin giderilmesi için çözüm bekliyorum. Tuba s**.

16 Haziran 2023 11:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba firmamızdan aldığınız paketleri 2 sene içinde kullanmanız gerekmektedir ( Hamilelik ya da ilaç kullanımı gibi durumlarda dondurma işlemi yapılmaktadır.) Şu an pasif olan haklarınızı liste fiyatı haricinde özel bir fiyat ödeyerek aktifleştirebilirsiniz. İyi günler

Tuba
Tuba
16 Haziran 2023 11:52

Bununla ilgili hiçbir şekilde bilgi verilmedi... Verilmiş olsa emin olun ne sizi arar ne de buraya yazardım... Siz verdiğinizden emin iseniz bana bunu yazılı sunabilir misiniz? Ya da biz size bunu söyledik verdiğimiz kartta yazıyor diyebiliyor musunuz?

Melis sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 15:24

06 Haziran 2023 13:17