Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 04:36

Merhaba,
Artı Armatür alaturka tuvaletler için bir ankastre bas bırak vana ve buton koymuş, sürekli su kaçırıyordu artık durmadan açık kalıyor. Fatura şişti. Çözüm yok, bizi tesisatçı yaptı. Bu artı ama kötü bir tesisatçı, bir türlü çözemedik. Ve kendileri de yardımcı olmadılar. Şikayetçiyim.

08 Kasım 2024 11:31 (Şikayetten 6 saat sonra)
Ertuğrul
Ertuğrul
08 Kasım 2024 13:39

Merhaba, bu tarz şikayeti olan aynı kategorideki bir başka firmanın müşterilerine nasıl yardımcı olduğunu görün diye link bırakıyorum. https://www.sikayetvar.com/teska/bas-birak Ben evi 1 sene önce aldım, geldiğimde de sorunluydu biz alaturka kullanmıyoruz, 2 ay önce misafir geldi, sorunu yaşadım iletişime geçtim. Kargo dahil 150 TL civarı olan ürünü 400TL+kdv+kargo tarafınızdan karşılanır, isterseniz alın diyerek yanıtladınız. Sizin bas bırak vananız piyasada bulunmuyor çünkü bahsettiğim hata yüzünden üretimden kaldırdınız, ancak fabrika iletişiminden ulaşabildikten sonra çözüm öneriniz de buydu. Nasıl olsa mağduruz 1000 TL de olsa alırlar diye hala kar peşinde misiniz? Ürününüz hatalı, ben geldiğimden beri problemli bence 2-3 yıl oturan benden önceki sahibi de problemli diye kullanmıyordu. Ürününüzün arkasında bu kadar duruyorsunuz, müşteriyi bu kadar memnun ediyorsunuz. Kesinlikle Artı Armatür ürünlerinden memnun kalınacağını düşünmüyorum. Ürün kalitesi gerçekten kötü, metal değil içi, sökerken az sıkmayla kırıldı.

04 Nisan 2025 20:28

30 Nisan 2025 13:02
Hasan sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 20:26
"Pent servis gelip arızalı urunu garanti suresi geçtiği halde değiştirdi. Teşekkür ederiz."
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
11 Ağustos 2023 19:54