Şengül sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 12:19
Şengül'ün Teşekkür Mesajı
“İlgisi ve alakası için Ecem Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Kendisi itinayla yapmam gereken işlemleri anlattığı ve eğer sonuç alamazsam ürünü Hemen değiştirebileceğini de söyledi nezaketi için teşekkürler. Sorunum çözüldü.”

Yaklaşık bir sene önce bu üründen satın aldım. Çok severek kullanıyordum. Taa ki 4 ay sonra akrep kısmının düşüp durmasıyla sorun yaşayana kadar. Yedek akrep ve yelkovan gönderme sebepleri de buydu sanırım. Sorun etmedim onları taktim ve kullanmaya başladım.

Fakat 8 ay sonra yine aynı sorun. Neyse dedim olabilir. Saatime güve duvar dekorlarımı ayarlamışım vazgeçmek olmaz. Siteye ulaştım ve yedek yelkovanları olup olmadığını bedel karşılığında alacağımı söyledim. Link attılar aldım. Ama gönderdikleri mekanizmanın asma aparatı yoktu. Yine iletişime geçtim sabırla. Bana gelen saatin kusurlu olduğunu ve bana arkası ipli seriden yollayacaklarını söylediler. Özür dilediler.

Hatanın kendilerinde olduğunu söylediler. Teşekkür ettim. Sizdekini de size yolladığımız kutuyla geri yollar mısınız dediler. Tabi dedim. 20 gün geçti. Yazdım bir sorun mu var diye yok dediler yolladık. Bugün gelen kargo sadece mekanizmaydı:) artık uğraşıma mı güleyim yoksa yaptıkları saygısız harekete mi bilemedim.

Mekanizmanız yine çalışmıyor ve akrep düşüp duruyor. Duvardaki kiremit rengi izi nasıl kapatayım? Duvara o boyuta ve renge göre aldığım ürünlerimi değişeyim artık sinirlerim bozuldu gerçekten teşekkür ederim. İncesizliğinize ve saygısızlığınıza.

24 Temmuz 2023 14:13

Levent sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 12:44

Pink Purple Butik İade İçin Oyalayıp Duruyor

01 Ekim 2024 14:49
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 14:20

10 Şubat 2024 13:07
Quen Saat & Aksesuar (quensaat) Aldıktan Sonra İlgisizlik Ve Eksik Hediye Problemim
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 13:14