Fatma sonuçtan memnun değil

Arsa Nef City 82 Pişmanlığı

30 Nisan 2023 22:35

Nef arsa'da satılan nefcity82 projesinden bir arsa satın aldım ve yakınlarıma da referans oldum. Proje mantıklı göründüğü ve süreç başlangıcında kolay ilerletildiği için bu şekilde yer satın alan 4-5 kişi de çevremde vardı. Bu projede, proje ev gayrimenkul ile anlaşmalı olarak satıldığı için ödemeleri ev gayrimenkul'e yapıyorduk.

Ancak 2023 ocak ayında nef'ten bir kağıt geldi ve ödemelerin artık nef'e yapılması gerektiği söylendi. Buna istinaden ödemelerimi nef'e yapmaya devam ettim ve mart ayının sonunda bir ödeme kontrolü yaptırdım. Nef ödeme biriminden aldığım bilgiye göre, herhangi bir sorun olmadığı ve ödemelerin aynen bu şekilde yapmaya devam etmem gerektiği söylendi. Ancak 18 Nisan'da ev gayrimenkul'den arandım ve tam 3 aylık şubat-mart-nisan dönemi için borcum olduğu söylendi.

Nef ile anlaşmazlıkları olduğundan ve dava sürecine girdiklerinden müşterileri bu şekilde yıpratıyorlar. Para iadesi için nef'i aradım ve kabul edildi. Ancak daha 15 gün önce sorun yokken ödemeye devam edebilirim diye söylenmişti. Neyse, iade işlemi için istenilen maili attım ve ıslak imzalı göndermem gerektiği söylendi. Kargoyu alıcı ödemeli olarak gönderdim ancak kabul edilmedi.

Anlaşmalı kargo adı verilseydi onu kullanabilirdim. Ödemelerimi gününden önce yaptığım halde bu kadar saçma bir işle uğraştım. Önce borçlandım, sonra iadeyle uğraştım ve sonunda gönderdiğim kargonun parasını da ödettiler. Projeye satış yasağı geldiği için aldığım yerden kurtulamıyorum. Bin pişmanım. Eğer görüyorsanız, ödemiş olduğum kargo parasını da iade talep ediyorum!

30 Nisan 2023 22:20

Nef Arsa'da satılan NefCity82 Projesinden bir arsa satın aldım. Yakınlarıma da referans oldum çok mantıklı bulduğum için ve süreci başta kolay ilerlettikleri için. Çevremde 4-5 kişi bu şekilde yer satın aldı bu ve diğer projelerden. Bu projede ödemeyi, proje Ev Gayrimenkul'le anlaşmalı proje olarak sattıklarından sözleşmede de yazdığı şekilde Ev Gayrimenkul e yapıyorduk. Fakat 2023 Ocak ayında evime Nef'ten bir kağıt geldi ve ödemeleri artık Ev Gayrimenkul'e değil Nef'e yapacaksınız şeklinde. Ben de buna istinaden ödemelerimi bana gönderilen kağıttaki gibi Nef'e yapmaya devam ettim. Şubat Mart Nisanı Nef'e yaptım. Mart ayının sonunda bir ödeme kontrolü de yaptırdım eksik yanlış vs bir ödeme var mı diye ve Nef Ödeme Biriminden aldığım bilgiye göre, hiçbir sorun olmadığı, ödemeleri aynen bu şekilde yapmaya devam etmem gerektiği söylendi. 18 Nisanda Ev Gayrimenkul den arandım ve tam 3 aylık Şubat Mart Nisan için borcum olduğunu söylediler. İnanamadım. Nef ile anlaşmazlıkları olduğundan ve kendileri dava sürecine girdiğinden müşterileri bu şekilde yıpratıyorlar, yazık. Para iadesi için Nefi aradım. Ne hikmetse hemen tamam dediler. E neden daha 15 gün önce sorun yok böyle ödemeye devam edebilirsiniz dediniz o halde? Neymiş çok yeni 2 günde verilen bir kararmış. E ödemeyi Ev Gayrimenkul e değil bize yapın diye kağıt gönderirken uğraştınız da, Bu kararı verince niye aynı şekilde bir bilgilendirme mesajı, bir kağıt gönderemediniz! Neyse iade için istedikleri maili attım. Bir de ıslak imzalı gönderin dediler, herhangi bir kargoyla gönderin dedikleri için gönderdim alıcı ödemeli olarak. Kargomu kabul etmemişler. Bana diyorlar ki o kargoyla anlaşmamız yok. O zaman anlaşmalı kargo adı verseydiniz onla gönderseydik. Ödemelerimi gününden önce yapan biri olmama rağmen bunca saçma şeyle uğraştım. Önce borçlu kaldım, iadeyle uğraştım. İade işlemi sonunda bir de istedikleri dilekçeyi gönderdiğim kargonun parasını bana ödettiler. Çok yazık! Bir daha asla. He bir de projeye satış yasağı gelmiş kurtulamıyorum da aldığım yerden. Bin pişmanım. Eğer görüyorsanız da sizden ödemiş olduğum kargo parasını da iade talep ediyorum!

profile profile profile
02 Mayıs 2023 12:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, tarafınıza ulaşarak konu hakkında detaylı bilgiyi paylaştık. Sorularınız olması durumunda bize [email protected] adresinden ve 0850 969 70 61 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

05 Mayıs 2023 18:14
Arsa Nef City 82 Pişmanlığı

Sn Fatma G., Kargo bedeli ödeme dekontunuz ektedir. Ödemenin ulaşıp ulaşmadığını teyit etmek için sizi arıyoruz ancak ulaşamıyoruz. Cevapsız arama ve yazılı mesajlarımıza geri dönüşünüzü rica ediyoruz. Teşekkürler.

05 Mayıs 2023 23:31

Para iadesi zaten yapmanız gereken bir durumdu bunu en başta yazmıştım, sizden dolayı mağdur kaldığım için. Bunu şikayeti silmem için yapılması gereken bir şeymiş gibi davrandığınız, o tarz bir üslupla konuştuğunuz için şikayeti silmiyorum. Silmediğim için de telefonumu rahatsız ediyorsunuz. Şikayet edeceğim daha başka şekillerden bu şekilde devam ederseniz. Ayrıca ben red nef 7889 a daha önce de mesaj atmış olmama rağmen hala kampanya mesajı alıyorum bu olaydan sonra? Ben zaten şikayeti tavrınızdan dolayı yapmışken sırf şikayeti siliyim diye bu şekilde davranılıyor. Keşke insanları hiç şikayet etmek zorunda bırakmasanız.

08 Mayıs 2023 17:44

Nef arsada yaşadığım şikayeti buradan silmediğim için sürekli kampanya mesajı atıyorlar nef red 7889 a mesaj atmama rağmen sürekli olarak kampanya mesajı gelmeye devam ediyor. Mesaj geçmişi yok ekleyeceğim ekran görüntüsünde fakat bunun öncesinde de Nef red 7889 a mesaj atmıştım.

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 13:29
Arsa Nef Nefcity82 Projesi Hakkında Belirsizlik Ve Bilgi Eksikliği
Arsa Nef Nefcity82 Projesi Hakkında Belirsizlik Ve Bilgi Eksikliği

Tapu Teslimi Gecikmesi Ve Belirsiz Proje Teklifi Nedeniyle 13 Ay Mağduriyet

Bestami
03 Mart 12:23
Mete sonuçtan hiç memnun değil

Tapu Teslimi Gecikmesi Ve Geri Ödeme İhlali

25 Şubat 01:53