İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Pişmanlıktır. Uzak Dur.

Arora Motor Pişmanlıktır. Uzak Dur.
İbrahim
12 Nisan 2024 08:12

2023 mayıs ayında Kadıköy Balcı Motor'dan 2022 model Arora zrx 200 marka motosiklet satın aldım. Henüz 500 Kilometre olmadan egzoz bağlantı vidaları ve contası düştü. Servise götürdüm 2 gün bekledikten sonra motoru aldım. Daha sonra 1000 Kilometre olmadan aynı sorun tekrarladı ve motordan ciddi anlamda tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. Arka fren arızası ve egzoz arızası yaşadım. Uzun süren servis ve yedek parça problemlerinin ardından tamir edildi motoru aldım. 3450 Kilometreye geldiğimde egzoz borusu kırıldı ve tekrar değişti. Son tamir işleminin üzerinden 6 ay oldu 5600 Kilometreye geldim ve motorda tekrar gürültülü yüksek sesler, arka fren arızası vs. Vs. Tabiri caizse, motor gitmemek için yalvarıyor, yolda giderken biri arkadan tutuyor da motor zorlanıyor hissi veriyor.
Sevgili motosiklet severler, motor almayı düşünenler, özellikle "Arora" marka motor düşünenler asla ve asla gidip sıfır Arora marka motor hata olur. Alacaksanız ikinci el tamiri yapılmış sorunları çözülmüş motor alın. Gidip "Arora" marka sıfır motor alıp tüm zamanınızı güzel vakitlerinizi servislerde motor bekleyerek harcamayın.
"Arora Motor" pişmanlıktır. "Arora Motor alma"

Arora Motor Gerçekten Hayal Kırıklığına Uğrattı

20 Şubat 2024 22:38
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 23:45

06 Eylül 2023 13:21

Arora Motor Arora Garanti Kapsamında Parça Temini Yapamıyor

10 Haziran 2024 15:11
Arora Motor Arora Garanti Kapsamında Parça Temini Yapamıyor
Sümmani sonuçtan hiç memnun değil

Arora Ars 200 Bitmeyen Arızaları Ve Yardımcı Olmamaları

Sümmani