Arora Motor Mt 125 Sürekli Kendi Arıza Veriyor

07 Eylül 2023 07:01

3 hafta önce satın aldığım bayi çıkışlı Arora mt 125 motor çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Aldığım gün arka çamur sıyırıcı vidaları sıkılmadığı için ters dönüp arka lastiğimi yardı sağ olsun garanti yaptı ama çekiciyi de kendileri göndermiş olmalarına rağmen egzoz koruyucu üzerindeki kırığı yapmamışlar ve bana muhtemelen çekicide oldu. Zaten kötü görünmüyor diye söylemde bulunup yapmadılar. Sonrasında motosikletim ile yolda giderken stop etti ve bir daha çalışmadı sele kaldırdığımda şarj dinamosu şaseye değiyor aküyü boşaltmış kendim aradım bayiyi dinamoyu bantla sarın başka bir akü ile takviye yapın dediler. Akü komple boşaldığı için takviyede olmadı sıfır akü aldım ve garanti bu olayı karşılamadı dün akşam saatlerinde benzin aldım depoyu fullledim dikkat ettim çok yukarı çıkartmadım benzini ama lastik hava kontörlü yaparken bir baktım alttan benim benzin şarıl şarıl akıyor hadi dedim fazlalığı attı.

Simdi ise yıkadım kuruladım ancak sıkıntı var çalışma sesi bir tuhaflaştı vites de sıkıntı var 1 den 2 ye geçerken boşa düşüp geçiyor 2 den 4 de 4 den 6 ya geçiyor ama düşerken 6DAN 5 den 3E düşüyor anlamadım. Zaten ha bir de 6 dan. Sonra vites pedalı yukarı geliyor. Vites atma sesi geliyor. Yani herhalde 7. Vitesi de koymuşlar göstergeye dalga geçer gibi işlemişler şu anda 420 km de Üsküdar acar motor dan satın aldım oraya gidene kadar 450km olacak zaten rodaj bakımına gideceğim inşallah bunlar düzelir ama 75BİN tl verdim.

İlker
İlker
07 Eylül 2023 07:32
Arora Motor Mt 125 Sürekli Kendi Arıza Veriyor

Bu 2 fotoğraf sadece lastik ile yaşadığım sıkıntı diğer sıkıntıları fotoğraflayamadım

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Arora MT125 İle Yaşadığım Sorunlar Ve Servis Deneyimi

18 Ekim 2024 12:04

Arora Motor Safari 50 CC Durmadan Sorun Çıkarıyor

12 Temmuz 2023 01:12
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 12:12