Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Bursa Moto6 Yetkili Arora Satış Magzasi

Arora Motor Bursa Moto6 Yetkili Arora Satış Magzasi
05 Temmuz 2024 15:49

Moto6 Arora yetkili satış mağazası ve buraya ait olan servis hizmeti gerçekten zayıf. 17 yaşlarındaki bir çocuğa bırakılmış bir servis hizmeti sunmaya çalışıyorlar. 05-0****24 saat 14:00 gibi servisine gittim, aldığım motorumu göstermek için. Motorumda şu anda 1300 km olup, sorunu söyledim. Elemanım yok, yarın dışarıdan tamirci çağıracağız dediler. Bu çocuk hepsini birden yapamıyor diyorlar, ancak başka elemanımın olduğunu dile getiriyorlar. Ben de motoru satarken ilgi alaka çok fazla idi. Şimdi ise tam tersi, ilgi sıfır. Servis konusunda ben pişman oldum aldığıma.

Oğuzhan
Oğuzhan

Arora Moto - 6 Google Play yorumlarınız kapalı olduğuna istinaden buradan yazıyorum. Arkadaşlar motorunuz ile ilgilenilmiyor yapıldı olarak söylenen hiçbir şey yapılmıyor. Zannetmeyin işinizi çözecekler çözdük deyip aslında bir anahtar bile vurmuyorlar. Takmışlar bir bakımları yapıldı mı edildi mi güya bakımdan işi götürmeye çalışıyorlar. Bunların işten falan anladıkları yok. Özellikle söylüyorum sağlam motoru götürürsünüz bozuk olarak alırsınız

Süleyman
26 Mayıs 2024 18:04
Berk sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 17:46

Arora Motor Gerçekten Hayal Kırıklığına Uğrattı