Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 11:24

12.09.2024 tarihinde Motolease Kartal/Atalardan satın almış olduğum Arora Cappucino 2024 Özel Seri motorumda, aldıktan 3 gün sonra fark ettiğim paslanma sorunu için bayiye gittim ve problemimi söyledim. Bayi çalışanları, 'normal malzeme kalitesi, Çin malı' vs. deyip geçiştirdiler. Daha sonrasında, 2000 km bakımı yapılırken alt şasenin boydan boya paslı olduğunu, motorun her yerinden pas aktığını gördüm. Satın aldığım yer ile iletişime geçtim, servise çağırdılar ama talebimi orta sehpa vs. gibi saçma sapan bir konudan açmışlar. Ekte bulunan video bütün olayı özetliyor. Ben, kullanamadığım ve güvenliğimin olmadığı bu motoru iade etmek istiyorum dedim. Motoru fabrikaya çağırdılar, 20 gündür bekletiyorlar, oyalıyorlar, hala bekliyorum. Topu sürekli birbirlerine atıp insanı oyalıyorlar.

19 Aralık 2024 18:15

12.09.2024 tarihinde garaj motor Kartal/Atalardan satın almış olduğum Arora Cappucino 2024 Özel Seri motorumda, aldıktan 3 gün sonra fark ettiğim paslanma sorunu için bayiye gittim ve problemimi söyledim. Bayi çalışanları, 'normal malzeme kalitesi, Çin malı' vs. Deyip geçiştirdiler. Daha sonrasında, 2000 km bakımı yapılırken alt şasenin boydan boya paslı olduğunu, motorun her yerinden pas aktığını gördüm. Satın aldığım yer ile iletişime geçtim, servise çağırdılar ama talebimi orta sehpa vs. Gibi saçma sapan bir konudan açmışlar. Ayıplı mal satıyorlar ve arkasında durmuyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum 2 aydır mağdur ediliyorum. Kasıtlı olarak savunma yazmayıp caydırmaya çalışıyorlar

02 Aralık 2024 11:37

Aralık oldu hala bekletilmekteyim aracım servisten bile alınmadı süreç işliyor araç fabrikaya gittiğinde de süreç bu kadar uzun olursa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum.

01 Nisan 2025 12:44

Tüketici Hakem Heyeti Lehime karar verip iadeyi onaylandı fakat Motolease (Garaj Motor) Karara Tüketici Mahkemesinde itiraz etti ve adıma dava açtılar dava haziranda görülecek kısaca sattıkları ayıplı malın arkasında durmayıp Tüketici Hakem Heyeti kararına rağmen bilirkişi raporuna rağmen itiraz edip süreci uzatıp parayı enflasyonda yedirmeye çalışıyorlar

Serdar
Serdar

Geçmiş olsun bizde buradan 3 adet aldık almaz olaydık. Hemen şikayet et boşuna bekleme ilgilenmiyorlar...

Ulaş

Konu tüketici hakem heyetinde şu anda 2 hafta motorumu teslim etmediler Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurunca ayıplı bölgeleri boyayıp delil karartmaya çalıştılar konuya bilirkişi atandı incelemesi için bilirkişiye götürmek için motorumu almak istedim tamiratı onayladığıma dair imza atmazsanız vermeyiz dediler savcılığa şikayet ettim sonrasında mecbur kalıp verdiler bilirkişi inceledi raporu tuttu heyet kararını bekliyorum şimdi de size de aynı şeyler olduysa bu yolu izleyebilirsiniz

Melike sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 16:21
Arora Motor Cappuchino 50cc Motosikleti Sorunu
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01

19 Ağustos 2024 14:31