Melek sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Ezgi Doğan Aris Samsun Vip Güzellik Merkezi Ücret İadesi Yapmıyor.

26 Mayıs 2023 12:39

Ezgi Doğan Samsun Aris Vip güzellik merkezine kızımın Laser epilasyon işlemi için başvurduk. Farklı merkezde yapılan hatalı işlemden sonra biraz hassas bir dönemdeydik. Görüşmeyi yaptık, tabi çalışanlar müşteriyi asla boş göndermemek adına çok iyi eğitim almış ve bizi de vaatleri ile etkilediler açıkçası. Ama maalesef vaatleri anlattıkları gibi çıkmadı, beklediğimiz sonucu alamadığımız için işleme devam etmek istemedik, fakat asla ücret iadesi yapmayacaklarını söylediler. Yine tatlı tatlı konuşma ve üstün ikna kabiliyetleriyle kızımın işleminin üstüne ek ücret koyarak bana bir işlem yapılması konusunda beni ikna ettiler. İşlem fazla kiloya yönelikti, yine doğru bir hassas nokta tespiti yapıldı yani. İşlemin bir ön denemesi yapılmadı, kolay bir işlem de değil ve ben sağlık sorunlarım nedeniyle (göbek fıtığım ve kaburga altında kas yırtığım var) tolere edemedim. Zaten yapan kişi de işlemin benim için sakıncalı olabileceğini söyledi. İşlemi bilmediğim için küçük bir deneme yapılmalıydı öncesinde. Devam edemeyeceğimi söylediğim halde para iadesi asla yapmıyoruz dediler, üslup de sertleşti."İmzaladığınız belgenin altında yazıyor ücret iadesi yok" diye kestirip attılar. Böyle kötü bir niyet aklıma gelmediği için okuma ihtiyacı hissetmedim o belgedeki onca yazıyı. Farklı bir işlem yaptırmam konusunda ısrar ettiler fakat orada yaptırabileceğim bana uygun herhangi bir işlemin olmadığını söyledim. Sonuç;yaklaşık 6 bin tl yi hizmet almadığım bir işlem için ödemiş oldum. Bu paraları kolay kazanmıyoruz ve kimsenin hakkının kimsede kalmayacağını biliyorum.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Para İadesinin Yapılmaması

07 Haziran 2023 09:31

Aris Güzellik Merkezleri Yüksek Fiyat Ve İade Sorunu

17 Eylül 2024 20:29
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Samsun Aris Ezgi Doğan "Power Shape 2 " Zayıflama Cihazı

06 Temmuz 2023 17:29
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Kaş Silme İşleminde Vaat Edilen Sonuç Gerçekleşmedi

14 Mayıs 2025 00:23
Aris Güzellik Merkezleri Kaş Silme İşleminde Vaat Edilen Sonuç Gerçekleşmedi

Aris Güzellik Merkezleri Bölgesel İncelme Seansında Sonuç Alamadım, Paramı İade Etmiyorlar

10 Ağustos 2025 12:11