Argivit Focus Şurubun Kutu Kola Gibi Asit Fışkırarak Patlaması

Sevda
15 Ağustos 2024 03:15

Eczaneden aldığım Argivit Focus şurubu, prosedüre uyarak iyice çalkalayınız dediği için çalkaladım. Kapağı açar açmaz resmen köpürerek patladı ve köpürmeye devam etti. Yarısı döküldü. Ben yine de çocuğuma 1 kaşık vermiş bulundum. İnşallah bir şey olmaz. Lütfen gereğinin yapılmasını ve ücret iadesini talep ediyorum. Bir daha alır mıyım bilemiyorum. Sonuçta güvenilir marka dedik ama maalesef...

15 Ağustos 2024 02:48

2 gün önce eczaneden aldığım argivit Focus şurubun prosedürlerine uyarak iyice çalkalayınız dediği için çalkaladım ve kapağı açar açmaz bir köpük patlayarak neredeyse yarısı döküldü ama çocuğuma yinede 1 kaşık vermiş bulundum inşallah bir şey olmaz lütfen para iadesini tarafıma yapılmasını istiyorum gereğinin yapılmasını istiyorum yazık güvenilir marka diye almıştım bir daha nasıl alır kullanırız bilmiyorum

15 Ağustos 2024 08:09 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

15 Ağustos 2024 11:05

Müşterimiz ile iletişime geçilmiştir.

15 Ağustos 2024 12:11

İncihan sonuçtan çok memnun

İncihan
15 Ağustos 2024 23:08
"Şikayetimin ardından hemen iletişime geçip çözüm sağladılar. Bilgilendirme ve ürün yenilemesi yapıldı. Çok teşekkürler."
Argivit Focus Aldım Ve Köpürerek Açıldı.
Argivit Focus Aldım Ve Köpürerek Açıldı.
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
15 Ağustos 2024 18:44
"Geri dönüş yapıp hemen yeni ürün tedarik ettikleri için firmaya teşekkür ediyorum."
Argivit Focus Şurup Neden Köpürdü Bozuk Ürün

Argivit Focus Şurubunda Beklenmedik Taşma Ve Yoğunluk Sorunu

04 Ağustos 2024 11:00
Argivit Focus Şurubunda Beklenmedik Taşma Ve Yoğunluk Sorunu
Zuhal sonuçtan memnun

Zuhal
08 Ağustos 2024 19:42
"Argivit şurup gönderim yapıldı teşekkür ederim ilginize"
Gülünay sonuçtan çok memnun

Gülünay
29 Temmuz 2024 20:36
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim"