Argivit Focus Şurubun Kutu Kola Gibi Asit Fışkırarak Patlaması

Sevda
15 Ağustos 03:15

Eczaneden aldığım Argivit Focus şurubu, prosedüre uyarak iyice çalkalayınız dediği için çalkaladım. Kapağı açar açmaz resmen köpürerek patladı ve köpürmeye devam etti. Yarısı döküldü. Ben yine de çocuğuma 1 kaşık vermiş bulundum. İnşallah bir şey olmaz. Lütfen gereğinin yapılmasını ve ücret iadesini talep ediyorum. Bir daha alır mıyım bilemiyorum. Sonuçta güvenilir marka dedik ama maalesef...

15 Ağustos 02:48

2 gün önce eczaneden aldığım argivit Focus şurubun prosedürlerine uyarak iyice çalkalayınız dediği için çalkaladım ve kapağı açar açmaz bir köpük patlayarak neredeyse yarısı döküldü ama çocuğuma yinede 1 kaşık vermiş bulundum inşallah bir şey olmaz lütfen para iadesini tarafıma yapılmasını istiyorum gereğinin yapılmasını istiyorum yazık güvenilir marka diye almıştım bir daha nasıl alır kullanırız bilmiyorum

15 Ağustos 08:09 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

15 Ağustos 11:05

Müşterimiz ile iletişime geçilmiştir.

15 Ağustos 12:11

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine Hekim İlaç olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

Argivit Focus Asitli Gibi Köpürüyor, Taşıyor

Feride
14 Eylül 18:16

Gülşah
14 Eylül 16:15
"Gerekli ilgiyi gösterdiğiniz için teşekkürler ürünlerinin arkasında duran markalara ihtiyaç var, bu konuda tebrik ediyorum"