Bursa Arena Dershaneleri Mağduriyeti!

24 Ocak 2024 11:00

Oğlum Bursa Arena kurs merkezinin duyurmuş olduğu bursluluk sınavına girdi sınav başvuru formunda şu an okuduğu okul kısmı sorulmuş olmasına rağmen sınav sonucuna göre davet edildik. iş yerlerimizden izin alarak sizi önemli bir eğitim kurumu sanarak zaman ayırdık geldik yarım saat kadar bekletildikten sonra görüşmeye alındık fakat kullanılan ilk cümle biz Kolej ve meslek lisesinden gelen öğrencileri almıyoruz oldu sınava girerken okul soruyorsun çocuğumuzun aldığı notu mu beğenmediniz gittiği okulu mu beğenmediniz bizi mi beğenmediniz diye sorarlar adama siz kendinizi ne sanıyorsunuz ne hakla benim zamanımı böyle çalarak hakaret eder gibi eğitim kurumuyuz diyorsunuz politikalarıymış... Sizin politikanızı ben söyleyeyim mi sizce kafası çalışan öğrenciyi alırız isim yaparız Başarı diye... Siz çoktan sınıfta kalmışsınız haberiniz yok siz bir eğitim kurumu hiç olamazsınız.

Melda sonuçtan hiç memnun değil

Beşsekiz Ortaokulları Reklam Ve Gerçeklik Farkı

11 Ocak 2024 15:17

Aldatıcı Sınıf Vaatleri, Haksız Kayıt Silme Ve Saygısız Yaklaşım Nedeniyle Büyük Mağduriyet

09 Temmuz 2025 15:05

Bursluluk Sınavında Şeffaflık Eksikliği

06 Ocak 2025 18:14
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mef Okulları Bahçeşehir Kampüsü Ögrenci Ayrımı

20 Haziran 2023 22:44