28 Kasım 2024 18:26

30 Ekim'den beri aktif olarak kullandığım Ankethane uygulamasının para çekme talebi oluşturduğumda bakiyemi sıfırlaması ve para çekme talebinin bakiye yetersizliği nedeniyle reddedilmiş olmasına dair şikayetim. Şikayetimi ilgili birimine WhatsApp aracılığıyla ilettiğimde ısrarla bakiyemin 24₺ olduğunu ve doldurduğum anketlerin 8 tane olduğunun ekran görüntüsü tarafıma atıldı. Sonrasında elimdeki ekran görüntülerini gönderip biraz daha şikayete geçeceğimi ilettiğimde bakiyemi 86₺'ye çıkardılar. Fakat görüntülerde de göreceğiniz ve kullananların bileceği üzere bu uygulamada para çekme limiti 100₺'dir, yani 100₺ olmadan para çekme işlemi talebi yapamıyorsunuz. Benim bakiyem bu tutarı geçip para çekme talebi oluşturdum ve sonrasında reddedildi ve bakiyem düşürüldü. Sistemsel sıkıntı olduğunu söyleyip kendi açılarından sorun olmadığını, şeffaf bir şekilde oluşturduğum anketlerin ekran görüntülerini attılar. Sistemsel sorun! Dedikleri bakiye düşürme, yükseltme kendi ellerinde. Başta doldurduğum anket sekiz taneyken sonra çoğaltıldı vs. Herkes bilsin diye şikayet ediyorum.

Serkan
Serkan

Sonuna kadar yazdıklarınıza katılıyorum benim bakiyemi de düşürdüler üstelik tamamlanmış anket ücretlerimi bakiyeme yansıtmadılar bakiyemi 100 yapıp çekebilirsem bir daha böyle hak yiyen uygulamayla asla işim olmaz

Ankethane'de Ödeme Ve İletişim Krizi: Haklarım İhlal Ediliyor!

22 Temmuz 2025 11:52
Ankethane'de Ödeme Ve İletişim Krizi: Haklarım İhlal Ediliyor!
ankethanede-odeme-ve-iletisim-krizi-haklarim-ihlal-ediliyor-1.jpg

Ankethane Uygulamasının Haksız Kazanç Kesintisi

04 Aralık 2024 17:48
Ankethane Uygulamasının Haksız Kazanç Kesintisi
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Ankethane Büyük Tutarlı Anket Ödemeleri Yapılmıyor İletişim Yok

17 Eylül 2025 20:55