Kulaklık İadesinde Hijyen Çıkmazı

11 Kasım 2024 09:05

Hepsiburada platformu üzerinden aldığım Anker Soundcore R50i NC kablosuz Bluetooth kulaklığı ilk kullanımda aşırı rüzgâr geçirmesi nedeniyle müziği duyamadım. Ses seviyesini ortaya indirdiğimde ise neredeyse müziği hiç duyamadım. Bu şikayetlerden dolayı, bana gelen ürünün kusurlu olduğunu düşünerek değişim talebinde bulundum ve ürünüm yenisiyle değiştirildi. Fakat gelen üründe de aynı problemi yaşadım ve ürünün kendi özelliğinin bu şekilde olduğunu anladım. Fiyat performans açısından uygun bulmadığım ürünü 4 Kasım 2024 tarihinde iade talebi oluşturarak iade etmek istediğimi belirttim. Ancak hijyen koşulları gereği ürünün iade edilemeyeceği söyleniyor ve ürün bana geri gönderilmek isteniyor. Yani memnun olmasan da kullan denilmeye çalışılıyor. Madem ki hijyen koşulları nedeniyle iade edilemiyor, o zaman değişim neden yapıldı? Değişim yapıldığında hijyen koşulları yok muydu ya da neredeydi? Sorunumun çözülmesini ve iadenin yapılmasını talep ediyorum fakat ne Hepsiburada ne de marka hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

profile profile

25 Temmuz 2023 12:05
Er Bay sonuçtan hiç memnun değil

Anker Soundcore R50i Kulaklıkta Kronik Ses Sorunu

11 Ekim 2024 19:24
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 19:40
arizali-kulaklik-ve-yetersiz-teknik-servis-deneyimi-3.pdf

29 Temmuz 2023 16:03
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 00:45