Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Anastasiya Güzellik Kalitesiz İşçilik İle Yapılan Protez Tırnak Sorunu

07 Temmuz 2024 09:04

3 Temmuz 2024 saat 18.00 anastasiya tırnak stüdyosu & güzellik merkezi Gaziemir/İzmir de kızıma protez tırnak yaptırarak 1400 TL para verdik. 5 Temmuz 2024 cuma aksamı 2 gün sonra baş parmak tırnağı birden düşüverdi. Ertesi gün sabah giderek çıkan tırnağın yerine takılmasını ya da bir çözüm varsa yapılmasını rica ettik.

İş yeri sahibi kilolu ve 50 yaşlarındaki kadın oturduğu yerden bile kalkmadan dalga geçer gibi sırıtarak yapacak bir şey yok randevularımız da dolu diyerek bizi başından savdı. Randevu verirken her şey dahil paket fiyatımız 950 TL dediler. Yapmalarını istediğimiz tırnağı yaptılar, işlem sonrası ise 1400 TL talep ettiler.

İşlem öncesi bu tırnak şu fiyata olur diye bir uyarıda bulunmadılar. Problem çıkmasın diye sineye çektik ödedik. Gaziemir'de o tarihlerde uygun ve kaliteli tırnak yapan yerlerin hiç birinde randevu olmadığı için pahalı olmasına rağmen mecburen gitmiştik. Aslında istediğiniz gün ve saatte randevu verebiliriz demelerinden iş yerinin pek tutulmadığını anlamamız gerekirdi ama aceleden dikkat edemedik.

Aynı iş yerinde iki defa mağdur edildik. Ne fatura ne makbuz verilmeyip peşin para aldılar elimizde belge de yok. Sanırım vergi de ödemiyorlar. Öyle olsa mutlaka bir belge verirlerdi. Yapılan muameleden çok rahatsız olduk.

Buse

Gerçekten ne kadar yalancı insanlarsınız ne kötü insanların işiyle gücüyle uğraşmak bizim o yaşta o kiloda çalışanımız bile yok+tüm yasal ödemelerimizi çok şükür ki yapabiliyoruz ayıp çok ayıp işlem yaptırmış olsanız böyle konuşuyor olmazdınız sizi vicdana davet ediyorum yazık çok yazık.!

Buse

Gerçekten ne kadar yalancı insanlarsınız ne kötü insanların işiyle gücüyle uğraşmak bizim o yaşta o kiloda çalışanımız bile yok sizi vicdana davet ediyorum yazık çok yazık.!

Tuana sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 01:45

07 Kasım 2024 10:25