17 Ocak 2024 12:35
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“İşte bu yüzden anafartayi tercih ediyorum sağ olsun lar. Şikayet vardaki şikayetimi görür görmez dönüş yaptılar selim bey bizzat ilgileneceği i söyledi ve hatanın kendilerinden kaynaklı hata olduğunu ürünü geri kargolamamı istediler bende söylendiği üzere kargoladım 1 hafta içerisinde yeni ürün gönderimi sağladılar ayrıca yanında da bir hediye göndermişler hediye için ayrıca teşekkür ederim anafartaya ve s*** beye ürünlerinin arkasında durdukları için ve hediyeleri için çok teşekkür ederim 🤗”

Askeri personelim ve Anafarta'dan sürekli alışveriş yapıyorum. Bu sefer Jandarma doğru taktik pantolon aldım; ancak pantolonun önündeki düğmelenen yer defolu çıktı, ekstradan bir delik daha var. Siparişi 12 gün önce verdim ama üs bölgesinde olduğum için bana ulaşması zaman aldı. Biz Anafarta'yı, iyi bir marka olduğu ve malının arkasında durduğu için tercih ediyoruz. Yoksa gider piyasadan daha ucuza da alırız. Bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.

Ramazan
Ramazan
19 Şubat 2024 10:47

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Zamanında Kargoya Verilmedi, Mağduriyet Yaşıyorum

18 Ağustos 2025 14:45
Köksal sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Günlerdir Kargoya Verilmedi, Müşteri Hizmeti Yanıtsız

18 Eylül 2025 11:14